Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Stil Äng

Den lekfulla inredningsstilen Äng doftar nyslaget gräs och en stor bukett vilda blommor från en nordisk sommaräng. Stilen kombinerar varma, glada färger, material och mönster med mjukt rundade detaljer vilket skapar en miljö med mycket energi.

Stilen Äng är en kombination av varma färger, material och mönster som skapar en lekfull känsla. Här är detaljerna mjukt rundade, som till exempel knoppar i kök och beslag i badrum. Glada kulörer skapar en inredningsmiljö med mycket energi.

Basen tar sin inspiration från den ljusa, varma nordiska sommarnaturen vilket illustreras av skogsgröna luckor i kök och på badrumskommod, varmgrå luckor på förvaring, ett ljust askgolv, bänkskivor med stenkänsla samt badrumskakel och -klinker inspirerat av ljus kalksten. Glada, ljusa kulörval med mönstrade tapeter som drar mot art deco-stil ger fint spelrum för ett lekfullt intryck.

Du som gillar färg och kanske lite retro, ofta av olika slag och från både loppis och auktioner, och som genom inredningen vill skapa energi som gör hemmet varmt och glädjande. Stilen Äng lyfter en neutral möbelbas men kommer också till sin fulla rätt med en inredning som är blandad av olika möbler i pigga färger och lekfulla former.

Illustrationer av stilen Äng

Vardagsrum Stil Äng. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Sovrum Stil Äng. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Badrum Stil Äng. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Lekfullt och levande i stil Äng. Bilden är inte projektspecifik utan en generell illustration och avvikelse kan förekomma.
Energifyllda toner för stil Äng.

Våra andra stilar och vårt inredningskoncept

 • Stil Fjäll

  Stilen Fjäll låter dig andas in den höga, klara fjälluften och blicka ut över de nordiska bergens färgskala; krispigt, ljust, svalt och naturligt. Toner som tillsammans med naturens egna mönster ger en lugnande atmosfär.

  Läs mer
 • Stil Fjord

  Stilen Fjord tar dig till nordiska djupa fjordar, branta berg och gröna sluttningar genom en mjukt graderad och dov färgskala med fina kontraster. Inredningsstilen skapar en lugn, exklusiv bas med vibbar av en sober, lyxig lounge.

  Läs mer
 • Vårt inredningskoncept

  Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag. Läs om våra tre kostnadsfria inredningsstilar.

  Läs mer

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.