Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Välkommen till något helt nytt.

I Vedddestaden kommer det att finnas ca 1200 smarta och bekväma bostäder fördelade på sju kvarter. Området kommer bli en del av en helt ny och levande stadsdel i Barkarby.

Butiker och restauranger.

I Veddestaden kommer du att bo bra och ha nära till det mesta. I ditt direkta närområde och över hela Barkarby kommer du kunna äta gott och strosa runt bland butiker. Redan idag finns ett stort utbud av butiker i Barkarby, stora som små. Allt från IKEA till Aris kött.

Natur och vatten

Järva naturreservat ligger alldeles i närheten. På cykelavstånd ligger också Mälaren och flera badplatser. För familjens bästa vän, hunden, finns även en hundrastgård i grönska inte allt för långt bort.

Idrottsmöjligheter

Spånga idrottsplats ligger runt knuten. Dessutom kommer det att byggas en lång inomhusslinga för skidåkning. Även Herresta Sporthall ligger i Barkarby och du har du flera gym inom räckhåll.

Förskolor och skolor

För er med barn kommer det att finnas förskolor och skolor i området och såklart även ett antal lekplatser och parker. Idag finns redan Herrestaskolan på plats på andra sidan vägen och även ett flertal förskolor som till exempel Parkvägens eller Barkens förskola. År 2022 flyttar Järfälla gymnasium mycket nämre – perfekt ett år innan första inflytten i Veddestaden.

Kommunikationer.

Pendeltåg finns redan nu och tar dig in till city på 20 minuter. För dig som arbetar i Kista kommer du dit med buss på cirka 20 minuter. År 2026 kommer dessutom tunnelbanan och regionaltåg att stanna här. Vidare är det enkelt att ta sig till och från området med bil och buss. Butiker och restauranger.
I Veddestaden kommer du inte bara kunna bo bra. Du kommer också kunna strosa runt bland butiker och äta på ett flertal restauranger.

Vill du veta mer om hela Barkarby?

Läs mer på barkarby.se

Det är här det händer

Upptäck
Google maps

Välkommen till kvarteret Pionjären

Pionjären är det första kvarteret som kommer att byggas i Veddestaden. Säljstart kommer att ske våren 2021 och det första spadtaget tas några månader senare. Här kommer finnas bostäder med allt från ett till fem rum

Anmäl ditt intresse

Vad får dig att känna dig som hemma?

Du som flyttar till Veddestaden är med och bryter ny mark. Du blir en del av något nytt som du kan sätta din prägel på. Du kommer att få ett stort inflytande över ditt boende men kommer också kunna påverka vad som ska finnas i omgivningarna.

Tyck till här

Tillbaka till Veddestaden

  • Veddestaden

    Tillbaka till huvudsidan

    Läs mer