Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hem ljuva hem

I Barkarby knackar framtiden på dörren. Där det idag mest finns lera, grus och industrier kommer Veddestaden att växa fram med bekväma och smarta bostäder. Området blir en del av en helt ny och levande stadsdel med parker, butiker och restauranger. Du som flyttar hit är alltså med och bryter ny mark. Du blir en del av något nytt som du kan sätta din prägel på.

Nu är vi igång!

Efter år av planering börjar den fysiska utvecklingen av Veddestaden på allvar. Vid en ceremoni tog Nordr och Järfälla kommun tillsammans det första spadtaget för den stadsutveckling som ska förvandla Veddesta gamla centrum och industriområde till livfull stadsmiljö.

Läs mer på bostadsnytt!

Naturen runt hörnet och närhet till allt du behöver.

I Veddestaden kommer du att bo bra och ha nära till det mesta. I direkt anslutning till de 1200 bostäder vi uppför i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet.

Läs mer

Nästa kvarter i Veddestaden lanserat!

Välkommen till Visionären. Cirka 200 bostäder och säljstart planeras till hösten 2022
Läs mer och anmäl intresse

Försäljning pågår i Pionjären

I Veddestadens bästa söderläge kommer Pionjären att byggas med takterass och gröna innergårdar.
Se bostäder till salu

Röster från närområdet.

Redan innan allt byggande drar igång så har närområdet en hel del att komma med. Här berättar några som bor runtomkring om varför de trivs så bra och vad de önskar av den nya stadsdelen.

Se alla filmer här

En historisk plats.

Redan för 1500 år sedan sökte sig människor till området. Mycket tack vare prima fiske och bördiga jordar. Här kommer du alltid ha nära till historien.

Läs mer här

Det är här det händer

Veddestaden kommer att ligga i Barkarby, norr om Stockholm. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel växa fram.

Karta

Vad händer när?

Vi är redan igång med försäljningen av bostäder i första kvarteret Pionjären. Nu i vinter 2021 tas det första spadtaget. Första inflyttning sker preliminärt 2023. Vill du ha koll på fler datum?

Läs mer här

Sätt din prägel på boendet och området.

När du köper en bostad i Veddestaden får du bestämma inredning och göra materialval. Tillsammans med grannar kan du sätta din prägel på innergården, entrén och mycket annat. Vidare kommer vi att ge alla möjligheten att vara med och tycka till om hur området ska utformas och vad som ska finnas i omgivningarna.

Tyck till här

Följ med i utvecklingen.

Vill du inte missa viktiga datum eller är du bara är nyfiken? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om hur Veddestaden växer fram.

Nyhetsbrev

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.