Tvåa högst upp

12-1401

-VEIDEKKE- Värdecheck om 25 000 kr vid köp i januari. Tvåa högst upp med stort ljusinsläpp och gott om förvaring. Tillträde i juni.

Gatuadress:
Karlslundsvägen 24
Rum:
2 rum
Avgift:
3 043 kr/mån
Boyta:
54 kvm
Våning:
4
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Uppskattad driftkostnad:
301 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Tvåa högst upp

Välkomnande hall med gott om förvaring i form av två garderober och ett städskåp. Rakt fram finner du det lyxiga badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Stort socialt kök/vardagsrum med stora förnsterpartier. Ljust sovrum med garderobsvägg. Förråd om 4 kvm med fönster som kan användas som lekrum/klädkammare eller arbetsrum.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Kim Kyllönen, Länsförsäkringar

kim.kyllonen@lansfast.se070 7495183

Se vår film om hur det är att bo i Barkarby Metropol

Handel och service

Barkarbystaden är en spännande stadsmiljö med bebyggelse av omväxlande höjd och täthet. Huvudgatan kantas av småbutiker och annat serviceutbud, som tillsammans med den lokala stormarknaden täcker allt du behöver i din vardag. Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här är vi med och bygger en levande stad med 18 000 nya bostäder, 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser. På bottenvåningarna i fastigheterna längs Barkarbyvägen ligger även restauranger, caféer och friskvårdsanläggningar. Här hittar du det mesta inom mode, heminredning, sport och fritid, bygg och trädgård samt elektronik och vitvaror.

Tunnelbana, pendeltåg och bussar

Barkarbystaden kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun” av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Trädplanterade gång- och cykelvägar kommer att binda samman Barkarby station och Barkarbystaden med naturreservatet vid Säbysjön, som är en populär plats för fiske och fågelskådning.

Barkarby får Europas första självkörande bussar!

24 oktober 2018 invigdes den första busslinjen i Europa med självkörande bussar - linje 549. Bussarna är eldrivna och kommer att gå med en hastighet av 12-15 km/timme. Linjesträckningen är mellan Stora torget och Barkarby Handelsplats, vid Kaptensvägen. Hållplatser finns också vid Löjtnantsgränd och Korpralsvägen.

Svanenmärkt förskola i Barkarbystaden

Parkvägens förskola i Barkarbystaden kan nu stoltsera med att de uppfyller de nya striktare miljö- och energikraven som en Svanenmärkning innebär.

Läs mer

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.