Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Vår sista fina 2 r o k!

Lägenhetsnummer: Inflyttningsklar!

Ljus och trivsam 2:a med stor balkong, näst högst upp i huset, social planlösning med kök och vardagsrum ihop. Brf med fantastisk takterrass.

Gatuadress:
Lackerargränd 3, 5 tr
Rum:
2 rum
Avgift:
2 915 kr/mån
Boyta:
47 kvm
Våning:
5
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Inflyttningsklar!
Uppskattad driftkostnad:
251 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Ljus och trivsam 2:a, näst högst upp i huset!

Yteffektiv 2:a med balkong i sydost om ca 7 kvm i sydost. Väldisponerad och modern planlösning, öppen mellan kök och vardagsrum. Här välkomnas du av en hall med smart förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Badrummet når du till höger om hallen, och är utrustat med dusch samt en kombimaskin. Sovrum med ingång från vardagsrum och plats för dubbelsäng. I sovrummet finns ännu mer förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Köket håller hög standard och är fullt utrustat. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Föreningen har även tillgång till en gemensam takterrass med utekök och sittgrupper där solen skiner hela dagen. Här kan du njuta av dagar/kvällar med dina nära och kära. Bor du i Sjödalsterrassen har du endast 5 minuters gångavstånd till Huddinge C med pendeltåg, bussar, flera restauranger och ett stort butiksutbud att välja bland, varav flera mataffärer.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.