Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Hitta din bostad

Det är här du hittar din drömbostad! Läs om lägenhetstyperna här nedan eller använd Bostadsväljaren där du enkelt kan botanisera mellan bostädernas läge i huset, filtrera på pris, kvadratmeter med mera. Självklart finns bofaktabroschyren för digital bläddring eller nedladdning.

BOSTADSVÄLJAREN

Välj din bostad! Botanisera mellan lägenheterna, planlösningar, pris och läge.

Vilken bostad passar dig?

I Pjäsen finns allt från rymliga ettor till större lägenheter för små och stora familjer. Vad du än väljer så får du en smart, smakfull och funktionell lägenhet. Alla, även ettorna, har fullt utrustade och lättarbetade kök samt klädkammare och stort förråd i lägenheten.

Alla lägenheter har balkonger eller uteplatser med plats att möblera och umgås på. Fokus har lagts på de gemensamma ytorna som är generöst tilltagna och ligger i nära kontakt med balkong eller uteplats och gård. Och har du bil så går hissen rakt ner i garaget i tre av de fyra uppgångarna.

Vad du än väljer så får du en välplanerad, flexibel och Svanenmärkt lägenhet. Välkommen att botanisera bland planlösningarna!

Teaterkvarteret Pjäsen Vardagsrum

5 RUM OCH KÖK | 94,5 KVM

Genomtänkt gavelfemma med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och stor uteplats mot gård i söderläge. Två badrum, varav det ena har plats för badkar om du väljer det. Köksinredning från Marbodal med vita luckor och varmgrå bänkskiva. Vitvaror från Siemens, vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten ger en hållbar bas. Möjliga tillval med kulörer på väggar, köksluckor och kakel/klinker. Tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild

4 RUM OCH KÖK | 92 - 93,5 KVM

Genomtänkt gavellägenhet med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och gott om förvaringsmöjligheter med både garderober och klädkammare. Balkong i söderläge mot gård. Köksinredning från Marbodal med vita luckor, ljusgrå bänkskiva samt stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens. Vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten samt möjliga tillval med kulörer på väggarna. Badrum med stora kakelplattor och golv i grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare. Här finns även separat wc, samt möjlighet att välja badkar.

Se större bild

3 RUM OCH KÖK | 69 - 79,5 KVM

Genomgående lägenhet med balkong i söderläge mot gård. Walk-in-closet från stora sovrummet. Social planlösning med kök och vardagsrum i öppet rumssamband. Köksinredning från Marbodal med vita luckor, ljust grå terrazzo-mönstrad bänkskiva med underlimmad diskho samt stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens. Vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten samt möjliga tillval med kulörer på väggarna. Badrum med stora kakelplattor och golv i grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild

1 RUM OCH KÖK | 39 KVM

Rymlig lägenhet med härlig balkong mot gård i söderläge. Kök i öppen planlösning till vardagsrum. Praktisk sovalkov och bra förvaring. Köksinredning från Marbodal med vita luckor, ljust grå terrazzo-mönstrad bänkskiva med underlimmad diskho samt stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens. Vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten samt möjliga tillval med kulörer på väggarna. Badrum med stora kakelplattor och golv i grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild

BOFAKTABROSCHYR


Bläddra eller ladda ner den här





Översiktsbild

Situationsplanen här visar Pjäsen i Teaterkvarteret. När du kommer hem till din bostad kör du enkelt ned i garaget där det kommer finnas 21 parkeringsplatser. Om du kommer hem på cykeln kan du antingen ställa den utomhus eller i cykelrummet. Kanske har du mycket att bära - då slipper du trapporna eftersom du har hiss till lägenheten.

Se större bild
Flera fördelar med Pjäsen i Teaterkvarteret