Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Övriga delar av inredningen - Vårt Val

Sätt din prägel på resten av lägenheten: Hall, förvaring, golv, väggar och övriga detaljer.

Intrycket i lägenheten är ljust och fräscht, en fin bas om du vill addera färg i möbler och textilier. Ytterdörren är grå medan dörrarna inne i bostaden är vita och släta. Golvet är en vitmattlackad 3-stavs ekparkett och väggarna är stockholmsvita. Garderober och andra skåp är vita från Marbodal. Vissa lägenheter har skjutdörrsgarderober där dörren är vit med vit ram för ett diskret intryck, snyggt och yteffektivt. I bofaktabladet ser du uppställningen i just din bostad. Om du inte gör några Tillval kommer din lägenhet att utrustas i enlighet med Vårt Val.

Tillval

För att du ska trivas lite extra bra i ditt nya hem har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. För att sätta din egen personliga touch på ditt hem kan du kan exempelvis välja bland flera olika parkettgolv och väggkulörer. Mer information om Tillvalen presenteras i vårt digitala showroom Homemaker.

Digitalt showroom

Här i vårt digitala showroom kan du kan du se alla tillval och priser.
Klicka här

De andra rummen

 • Kök

  Köket är vitt och modernt med inredning från Marbodal och vita vitvaror från Siemens. Arbetsbänken är en laminatskiva i stenliknande utseende, Terrazzo, och det kaklade stänkskyddet är vitt.

  Läs mer
 • Badrum

  Badrummet känns lyxigt med klinkergolv, kakel och inredning i olika grå nyanser. Duschen har en praktisk vikbar duschvägg. Bor du i en av de större lägenheterna finns det även separat wc eller wc- och duschrum.

  Läs mer
 • Allmänt om inredningen i Pjäsen

  Att inreda ett hem engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Här har du möjlighet att se exempel på inredningen för lägenheterna i Pjäsen.

  Läs mer