Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Kök - Vårt val

Köket är vitt och modernt med inredning från Marbodal och vita vitvaror från Siemens. Arbetsbänken är en laminatskiva i stenliknande utseende, Terrazzo, och det kaklade stänkskyddet är vitt.

Köket är lättarbetat, vitt och fräscht. Luckorna från Marbodal har stilrena rostfria beslag. Arbetsbänkens laminatskiva Terrazzo med underlimmad diskho bryter fint av mot det vita kaklet med ljusgrå fog. Varmluftsugnen, den inbyggda mikron liksom kyl och frys är också vita, allt är från Siemens. I bofaktabladet ser du köksuppställningen i just din bostad. Om du inte gör några Tillval kommer din lägenhet att utrustas i enlighet med Vårt Val.

Tillval i köket

För att du ska trivas lite extra bra i ditt nya hem har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. I köket kan du göra flera Tillval, exempelvis på köksluckor, bänkskivor eller välja till helintegrerade vitvaror. Mer information om Tillvalen presenteras i vårt digitala showroom Homemaker.

Digitalt showroom

Här i vårt digitala showroom kan du kan du se alla tillval och priser.
Klicka här

De andra rummen

 • Badrum

  Badrummet känns lyxigt med klinkergolv, kakel och inredning i olika grå nyanser. Duschen har en praktisk vikbar duschvägg. Bor du i en av de större lägenheterna finns det även separat wc eller wc- och duschrum.

  Läs mer
 • Övriga delar av inredningen

  Se inredningen på resterande delar av lägenheten: Hall, förvaring, golv, väggar och övriga detaljer.

  Läs mer
 • Allmänt om inredningen i Pjäsen

  Att inreda ett hem engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Här har du möjlighet att se exempel på inredningen för lägenheterna i Pjäsen.

  Läs mer