Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Inredning Pjäsen i Teaterkvarteret

Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Här har du möjlighet att se exempel på inredningen för lägenheterna i Pjäsen.

I Pjäsen i Teaterkvarteret har vi lagt stor omsorg på grundutförandet i bostaden, både vad gäller kvalitet och design. Du ska bo här och trivas länge, det är en stor och viktig investering att köpa bostad. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen.

Känslan i lägenheten är ljus och modern, det är du som tillför din stil och gör den trivsam. Den höga standard som ingår kallas ”Vårt Val”. Då stopptiden för "Tillval" är passerad, kan du inte längre göra några tillval.

Vill du veta mer om Vårt Val per rum - välj ett rum nedan!

Fördjupa dig per rum

 • Kök

  Köket är vitt, modernt och praktiskt utformat för att ge kocken bästa inspiration och matglädje!

  Läs mer
 • Badrum

  God morgon och god kväll. Det är oftast här din dag börjar och slutar. Här i ditt eget lilla spa kan du ta en lång skön dusch, men också tvätta dina kläder.

  Läs mer
 • Övriga delar av inredningen

  Sätt din prägel på resten av lägenheten: Hall, förvaring, golv, väggar och övriga detaljer.

  Läs mer