Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Smart och smakfull funktionalitet

Väl inne i din lägenhet är allt nytt, fräscht och modernt. Ljusa ekgolv och stockholmsvita väggar speglar ljuset från de generösa fönstren och från din balkong eller uteplats. Lägenheterna är välplanerade med smart förvaring.

Välj din favorit

Ettorna har en sovalkov och treorna finns i flera storlekar. Fyrorna är flexibla och lika stora som de yteffektiva femmorna. Många av de större lägenheterna har utsikt åt tre håll.

1 RUM OCH KÖK | 39 KVM

Rymlig lägenhet med härlig balkong mot gård i söderläge. Kök i öppen planlösning till vardagsrum. Praktisk sovalkov och bra förvaring. Köksinredning från Marbodal med vita luckor, ljust grå terrazzo-mönstrad bänkskiva med underlimmad diskho samt stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens. Vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten samt möjliga tillval med kulörer på väggarna. Badrum med stora kakelplattor och golv i grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild

3 RUM OCH KÖK | 69 KVM

Genomgående lägenhet med balkong i söderläge mot gård. Walk-in-closet från stora sovrummet. Social planlösning med kök och vardagsrum i öppet rumssamband. Köksinredning från Marbodal med vita luckor, ljust grå terrazzo-mönstrad bänkskiva med underlimmad diskho samt stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens. Vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten samt möjliga tillval med kulörer på väggarna. Badrum med stora kakelplattor och golv i grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild

4 RUM OCH KÖK | 93,5 KVM

Genomtänkt gavellägenhet med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och gott om förvaringsmöjligheter med både garderober och klädkammare. Balkong i söderläge mot gård. Köksinredning från Marbodal med vita luckor, ljusgrå bänkskiva samt stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens. Vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten samt möjliga tillval med kulörer på väggarna. Badrum med stora kakelplattor och golv i grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare. Här finns även separat wc, samt möjlighet att välja badkar.

Se större bild

5 RUM OCH KÖK | 94,5 KVM

Genomtänkt gavelfemma med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och stor uteplats mot gård i söderläge. Två badrum, varav det ena har plats för badkar om du väljer det. Köksinredning från Marbodal med vita luckor och varmgrå bänkskiva. Vitvaror från Siemens, vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i natursten ger en hållbar bas. Möjliga tillval med kulörer på väggar, köksluckor och kakel/klinker. Tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild