Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.
Lägenhetsnummer: L2-2-1001

Med access till uteplatsen mot gården i västerläge ligger denna välplanerade trea med två rejäla sovrum. Praktiskt arbetskök och bra förvaring.

Gatuadress:
Stenkvistavägen 14
Pris:
2 595 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 185 kr/mån
Boyta:
64,5 kvm
Våning:
0
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2019
Uppskattad driftkostnad:
362 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Med access till uteplatsen mot gården i västerläge ligger denna välplanerade trea med två rejäla sovrum. Välplanerat helkaklat badrum badrum med egen tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag. I Teaterkvarteret bor du bekvämt, granne med ett ett levande centrum och kommunikationsnav. Våra hus är ritade av White arkitekter som en flirt med den befintliga 50-talsbebyggelsen, men i ny tappning. Lägenheterna har en hög grundstandard med egen tvättmaskin och tumlare i helkaklat badrum med spotlights i taket. Vitt kök från Marbodal med maskiner från Siemens. Väggar är tidlöst vita och på golvet ligger en mattlackad ekparkett. Du kommer erbjudas möjligheter till personliga inredningsval, såsom andra köksluckor, maskiner, bänkar, kakel och klinker. Så här har du chansen att skapa ditt eget boende utan att själv behöva renovera. Välkommen till en bekvämare tillvaro.

Hitta din lägenhet i bostadsväljaren

Botanisera bland planlösningar, pris och läge.
Bostadsväljaren

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Lisa Forsblad Beckman, Erik Olsson

lisa.forsblad@erikolsson.se076-8931214

I ditt närområde

 • Bo i ett levande kvarter

  Här bor du i en högst levande stadsdel, centralt i Högdalen, granne med centrum och nära service som butiker, caféer, restauranger och torghandel.

 • Ta dig dit du vill

  Det är nära till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Södermalm på 13 min och in till stan på 20 min. Bussar går kors och tvärs och fina cykelvägar tar dig dit du ska.

 • Aktiviteter att utforska

  Inom bekvämt räckhåll har du simhall (under renovering), gym, bowling, bollplan och Högdalens kända skatepark. I omgivningarna finns gott om parker och grönområden att ströva i.

 • För barnen

  Barnen har egen lekplats i kvarteret. Lantgården i Bandängens parklek är värt ett besök, liksom pulkabackarna i Högdalstoppen är på vintern. Det finns flera förskolor och skolor att välja bland i området.

Inredning & Design

I Pjäsen har vi varit extra noga med inredningsvalen. Här ska du trivas länge!
Se om inredningen i ditt hem här.

Smart, smakfullt och funktionellt

Alla, även ettorna, har fullt utrustade och lättarbetade kök samt stor klädkammare.
Se exempel på planlösningar här!
Fokus har lagts på de gemensamma ytorna som är generöst tilltagna och ligger i nära kontakt med balkong eller uteplats och gård.
Lisa Melin, arkitekt på White

Arkitekten har ordet

Lisa Melin är arkitekt på White. Hon tycker att Pjäsen i Teaterkvarteret med sitt breda utbud passar många olika livsstilar och åldrar.
– Här finns något för alla. Det är skönt och enkelt att bo i en nybyggd lägenhet med allt vad det innebär av bekvämlighet. Dessutom vid ett levande centrum och nära tunnelbanan, säger Lisa Melin.

Husens ena långsidor är ljusa medan de andra är i tegel med vackra metallpartier vid entréerna. Trapphusen pryds av konstnären Nisse Zetterströms fina mosaik som bevarats från skolan som tidigare låg här.
– Högdalen ritades av Sven Markelius som följde femtiotalets ideal att balansera stadskänsla och öppenhet. Hela Teaterkvarteret är gestaltat för att passa in i den miljön, berättar Lisa Melin.

Alla lägenheter har balkonger eller uteplatser med plats att möblera och umgås på.
Fokus har lagts på de gemensamma ytorna som är generöst tilltagna och ligger i nära kontakt med balkong eller uteplats och gård.

Treorna finns i olika storlekar medan fyrorna är på ungefär samma yta som femmorna.
– Alla femmor utom en ligger längst ner. De är mycket yteffektiva, perfekta för en stor familj. Barnen kan enkelt kila ut och leka på gården via en öppning i häcken kring uteplatsen. Ettorna är också mycket fint planerade med sociala ytor och sovalkov.
– Att det är hiss ner i det stora garaget är också en viktig detalj för att göra livet bekvämt, säger Lisa Melin.

Livet i Teaterkvarteret

Läs mer om livet i det levande kvarteret i Högdalen. Här har du nära till det mesta!

Läs mer här!
Pjäsen i Teaterkvarteret

Se bostäderna i Pjäsen, Teaterkvarteret

Posted by Veidekke Eiendom Sverige on Thursday, January 14, 2021

Upptäck Pjäsen - se filmen!

I Pjäsen finns allt från rymliga ettor till större lägenheter för små och stora familjer. Vad du än väljer får du en smart, smakfull och funktionell lägenhet. Se filmen om Pjäsen här!

Teaterkvarteret i Högdalen

Området

Posted by Veidekke Eiendom Sverige on Thursday, January 14, 2021

Upptäck vad Teaterkvarteret och Högdalen kan ge dig

Se filmen om det levande kvarteret i Högdalen.

Köp ditt nya hem av oss

 • Svanenmärkta hem

  Bygg- och fastighetssektorn står för omkring 20% av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.

  Läs mer
 • Från köp till inflytt

  Det första som händer när du hittat den lägenhet du vill köpa är att du skriver på ett förhandsavtal. Därefter sker massor av roliga saker så som byggstart, inredningsval och så småningom inflytt. Vi finns med dig hela vägen!

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Pjäsen i Teaterkvarteret. Vi är dessutom anslutna till branschinitiativet Trygg BRF, vars syfte är att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och förstärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.