Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Varför välja mellan stadsliv och grönska när du kan få båda?

Här i Pjäsen är det enkelt att få ihop livspusslet. Du bor granne med Högdalen Centrum där du smidigt fixar alla dina vardagsbestyr, kanske på väg hem från tunnelbanan eller bussen. Handla mat, gå på apoteket, köpa presenter eller saker till helgens barnkalas.

Du tar dig snabbt dit du vill. Det är nära till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Södermalm på 13 minuter och in till Centralen på 20. Bussarna går kors och tvärs.

Lika enkelt som det är att åka till stan, lika frestande är det att stanna på hemmaplan. Högdalens centrum är omtyckt av de som bor här och i omgivningarna finns gott om parker och grönområden. Inom bekvämt räckhåll har du simhall, gym, bowling, bollplan och Högdalens kända skatepark.

Svängiga och familjära kvarter

I Högdalen möts unga och äldre – inte minst i Highvalley Skateworld – en av Nordens största skateparker som lockar åkare i alla åldrar, från alla världens alla hörn. På vintern är Högdalstoppen perfekt för pulka och vinterlek. I centrum finns bowling- och simhall. Barnfamiljen har nära till skolor, barnomsorg och lekparker. I Bandängens parklek bor grisar, får och kaniner på en lantgård i stadsmiljö. Cykla, skejta, simma eller kika in i leksaksaffären, några utvalda favoriter i det barnsliga Högdalen.

Smakfulla och naturliga kvarter

På torget samlas pubar, restauranger och butiker. I matvaruaffärerna finns mat från hela världen. Hamburgerhaket Babas och fiskhandlaren serverar den hungrige, konditoriet står för långfikan. Torget erbjuder något för alla smaker. Med härliga grönområden precis runt knuten är det aldrig långt till lugn och natur. Perfekt för promenader, löpning och en aktiv livsstil. Gym och idrottshall håller knoppen och kroppen i trim. Butiker och service samlar allt du behöver inom närområdet.

Modernt och bekvämt boende - mitt i femtiotalsmiljö

I entrén till trapphuset möts du av ett vackert konstverk i mosaik, en liten flört med femtiotalet. Cykeln ställer du på gården eller tar den till det stora cykelrummet vid garageinfarten. Har du bil så går hissen rakt ner i garaget i tre av de fyra uppgångarna.

Uteplatserna är skyddade av en avenbokshäck med en öppning så att barnen lätt kan springa ut och in. Den stora gräsytan och de små stenlagda stigarna runt bärbuskar och träd gör gården till en egen liten värld för barnen att upptäcka. Lekplatsen med sandlåda och gunghästar passar de minsta och i Teaterkvarterets utkant ligger en större lekplats.

Faller andan på – varför inte lägga något gott på grillen och umgås över en bit mat? Slå er ner vid matplatsen intill. Fruktträden ökar trivseln ytterligare och kanske inspekterar ni odlingarna i pallkragarna.

Pjäsen är omsorgsfullt planerad för att du ska få ett skönt, roligt och bekvämt boende.