Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Inredning i ditt nya hem

Här presenterar vi allt som har med den fasta inredningen att göra: golv, kök, vitvaror, badrumsinredning med mera.

Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen. Känslan i lägenheten är ljus och modern, det är du som tillför din stil och gör den trivsam. Den höga standard som ingår kallas ”Vårt val”. För att du ska kunna sätta din prägel och anpassa efter dina behov finns det även några genomtänkta val du kan göra – ”Tillval”.

Läs mer i den digitala versionen av inredningsbroschyren nedan.

Teaterkvarteret Pjäsen Vardagsrum Kök

Ditt nya hem

Köket

Köket är vitt och fräscht med inredning från Marbodal och vita vitvaror från Siemens. Arbetsbänken är en laminatskiva i stenliknande utseende, Terrazzo, och det kaklade stänkskyddet är vitt.

Sovrummet

Garderober och andra skåp är vita från Marbodal. Vissa lägenheter har skjutdörrsgarderober där dörren är vit med vit ram för ett diskret intryck, snyggt och yteffektivt.

Badrummet

Badrummet känns lyxigt med klinkergolv, kakel och inredning i olika grå nyanser. Duschen har en praktisk vikbar duschvägg. Bor du i en av de större lägenheterna finns det även ett separat wc- och duschrum eller ett wc.

Fler bilder