Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Inredning Pjäsen i Teaterkvarteret

När du bestämt dig för vilken lägenhet du vill bo i, kommer du ha möjlighet att anpassa den nya lägenheten med inredningsval.

Äntligen är det dags att börja inreda och planera ditt nya hem. Vi har redan lagt stor omsorg på grundutförandet i bostaden, både vad gäller kvalitet och design, men vi har också tänkt på alternativa material och färger. Kanske vill du ha ett annat golv? En annan kulör på köksluckorna, andra beslag, rostfria vitvaror eller andra färger i badrummet? Det är ju du som ska bo och trivas här!

Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen. Känslan i lägenheten är ljus och modern, det är du som tillför din stil och gör den trivsam. Den höga standard som ingår kallas ”Vårt Val”. För att du ska kunna sätta din prägel och anpassa efter dina behov finns det även några genomtänkta val du kan göra – ”Tillval”. All information om tillvalen och priser är presenterade i vårt digitala showroom Homemaker.

Digitalt showroom

Här i vårt digitala showroom kan du kan du se alla tillval och priser.
Klicka här

Vill du veta mer om Vårt Val per rum eller få en uppfattning om vilka typer av Tillval du kan göra - välj ett rum!

Fördjupa dig per rum

 • Kök

  Köket är vitt, modernt och praktiskt utformat för att ge kocken bästa inspiration och matglädje!

  Läs mer
 • Badrum

  God morgon och god kväll. Det är oftast här din dag börjar och slutar. Här i ditt eget lilla spa kan du ta en lång skön dusch, men också tvätta dina kläder.

  Läs mer
 • Övriga delar av inredningen

  Sätt din prägel på resten av lägenheten: Hall, förvaring, golv, väggar och övriga detaljer.

  Läs mer

DETTA GÄLLER NÄR DU KÖPT EN BOSTAD OCH SKA GÖRA DINA INREDNINGSVAL

Inredningsträff
Du kommer att bli inbjuden till en inredningsträff där du träffar vår kontaktperson för inredningsvalen. Under mötet får du information kring val och tillval samt hur processen går till. Då kan du passa på att se på materialprover och ställa frågor.

Vårt Val och Tillval
Vårt Val är det som ingår i köpet av lägenheten och vi är väldigt noga med både inredning och ytskikt. Allt i lägenheten ska vara lättskött och ha en design som håller över tiden. Tillval är att välja en annan produkt eller kulör än den som ingår i Vårt Val. Det görs till en merkostnad. Gör du inga tillval kommer lägenheten att utrustas med Vårt Val samt med de vitvaror och den badrumsinredning som du ser på bofaktabladet för din bostad.

Inredningsavtal
Inför inredningsträffen mejlar vi dig en länk och inloggningsuppgifter. Via länken gör du sedan alla dina inredningsval. När du registrerat dina val sammanställer vi ett inredningsavtal och postar eller mejlar det till dig så att du kan kontrollera och signera beställningen. Det är viktigt att du noggrant kontrollerar att ingenting saknas eller är felaktigt eftersom avtalet är grunden för din beställning. Avtalet är bindande och upprättas mellan dig som köpare och Nordr Sverige AB. Det innebär att du är bunden till ditt inredningsavtal oavsett om du fullföljer bostadsaffären eller inte.

Stopptider
Dina inredningsval måste ske inom de tidsramar (stopptider) som anges. Du får tiderna i samband med inredningsträffen. Stopptiden är det datum när samtliga val ska vara klara. Detta är viktigt för att valen ska hinna hanteras och färdigställas tillsammans med lägenheten. Passeras stopptiden inreds lägenheten enligt Vårt Val. I det fall köpet sker under pågående produktion kan valmöjligheterna vara passerade eller mycket begränsade. Stopptid för inredningsval meddelas i samband med inredningsträff.

Inredning
Leverantör av köksskåp och beslag är Marbodal och vitvaror Siemens. Blandare i köket kommer från FM Mattson. Leverantör av badrumsinredning är INR. Blandare i badrum är från Hansgrohe. Kakel och klinker från Centro.

Vitvaror
Leverantör av vitvaror är Siemens. Avtalet med vitvaruleverantören slår fast att de ska leverera den senaste modellen i serien om serien uppdateras, alternativt leverera en likvärdig produkt om serien utgår under tiden för produktionen. Detta kan innebära att en artikelbeteckning förändras. Avtalet medger även att artikelförändringar eller produktbyten inte aviseras såvida inte funktion eller design synnerligen förändras. Vid byte av produkt värderas i första hand funktion. Avisering sker enbart om en produkt utgår och inte ersätts av en likvärdig.

Betalning av Tillval
Om tilläggskostnaden understiger 10 000 kr faktureras den i sin helhet mot faktura som 30 dagar efter påskriven beställning. Vid tilläggskostnad över 10 000 kr faktureras 25 % av tilläggskostnaden, dock minst 10 000 kr, som handpenning inom 30 dagar från godkänd beställning. Resterande del erläggs senast 14 dagar före tillträde. Prislista kommer presenteras i samband med inredningsträff.

Övrigt
Vi åtar oss inte att installera produkter inköpta och/eller levererade av dig. Nordr Sverige AB reserverar sig för att vissa varor kan utgå ur sortimentet och ersätts då med likvärdig produkt. Överblivet material tillfaller Nordr.

Här hittar du mer information:
Kökssnickerier – www.marbodal.se
Vitvaror – www.siemenshome.se
Kakel & klinker – www.centro.se
Badrumsinredning – www.inr.se