Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Ett unikt boende i femma med horisontkänsla högst upp i huset i Teaterkvarteret

Lägenhetsnummer: P2 1-2202

Högst upp! Husets sista femma med stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utsikt över kvarteret i söder och öster. Kanonutsikt!

Gatuadress:
Stenkvistavägen 10
Rum:
5 rum
Avgift:
6 095 kr/mån
Boyta:
104 kvm
Våning:
12
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2019-01-25
Uppskattad driftkostnad:
589 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Ett unikt boende i femma med horisontkänsla högst upp i huset i Teaterkvarteret

Härlig femma med stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utsikt över kvarteret i söder och öster. Kanonutsikt! Denna lägenhet har förtur till en av föreningens parkeringsplatser i garaget om så önskas. Garaget beräknas bli färdigställt under 2019. Bostaden är uppdaterad med rostfria maskiner i köket. Här bor du med tillgång till en rymlig balkong om nästan 10 kvm, extra toalett med dusch samt lättillgängligt förråd inne i lägenheten. Börja det nya året i ny bostad - beräknad inflyttning jan/feb 2019. Låt dig inspireras av bilderna från vår visningslägenhet (som dock är mindre än denna lägenhet). Välkommen till en av husets största lägenheter!

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.