Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

En härlig fyra där du kan blicka ut över hustaken in mot Globen från Teaterkvarteret

Lägenhetsnummer: P2 1-1706

Ljus och smart fyra med vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong med kvällssol i Teaterkvarteret. Egen klädkammare i stora sovrummet.

Gatuadress:
Stenkvistavägen 10
Rum:
4 rum
Avgift:
5 021 kr/mån
Boyta:
84,5 kvm
Våning:
7
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2018
Uppskattad driftkostnad:
489 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

En härlig fyra där du kan blicka ut över hustaken in mot Globen från Teaterkvarteret

Ljus och smart fyra med vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong med kvällssol. Egen klädkammare i stora sovrummet. Se bilderna från vår snarlika visningslägenhet som finns att besöka i Teaterkvarteret. Observera att det kan förekomma mindre skillnader etapperna emellan.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.