Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Trädgårdslägenhet med uteplats mot gård och gott om förvaring

Lägenhetsnummer: L3 2-1002

Välplanerad gaveltvå med uteplats mot föreningens gård i väster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ljus trevlig färgsättning och bra förvaring

Gatuadress:
Stenkvistavägen 12
Rum:
2 rum
Avgift:
3 292 kr/mån
Boyta:
53 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Uppskattad driftkostnad:
318 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Trädgårdslägenhet med uteplats mot gård och gott om förvaring

Välplanerad gaveltvåa med uteplats mot föreningens gård i väster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal med maskiner från Siemens. Stilrent badrum med spotlights i tak och egen tvättmaskin och tumlare. Från sovrummet når du ett rymligt förråd/klädkammare med fönster. Ljus trevlig färgsättning och bra förvaring. Beräknad inflyttning februari 2019. Bo granne med ett levande centrum och bra kommunikationer.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.