Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Stor balkong med kvällsol!

Lägenhetsnummer: A-1401

Välplanerad och ljus lägenhet om 5 rum och kök med 14 kvadratmeter stor balkong. Här står grönska och parkmiljö i fokus. Välkommen!

Gatuadress:
Beckomberga Ängsväg 6
Rum:
5 rum
Avgift:
5 333 kr/mån
Boyta:
99 kvm
Våning:
4
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Uppskattad driftkostnad:
587 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Stor balkong med kvällsol!

Ljus hörnlägenhet i nordväst med härlig kvällssol på den rymliga balkongen. En utmärkt plats för trevliga middagar och samtidigt med god uppsikt över barnen som leker i parken nedanför. Den stora matsalen i lägenheten bjuder in till socialt umgänge med trivsamma samband mellan vardagsrum, sovrum och kök. Ett lätthanterligt kök med praktiska arbetsytor som dukar upp för festligheter och matglädje. Gott om avhängning och förvaring i hall för både gäster och familj. Bra förvaring finns även i badrum och möjlighet att genom tillval utöka wc till wc/dusch. I anslutning till huset finns parkeringsplats och extra förråd att hyra på vinden.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.