Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Inredning i ditt nya hem

Här presenterar vi ett smakprov på den fasta inredningen; kök, vitvaror, badrumsinredning med mera.

Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen. Basen är klassisk och välkomnande, det är du som tillför din stil och gör den trivsam. Den höga standard som ingår kallas ”Vårt val”. För att du ska kunna sätta din prägel och anpassa efter dina behov finns det även några genomtänkta val du kan göra – ”Tillval”.

Bromma Trädgårdsstad, exempel på Vardagsrum i markplan

Tre olika kök

Köket - Sand

Detta kök går i varm beige ton och har ett mjukt samspel med bänkskiva. De handtagslösa överskåpsluckorna ger en känsla av att köket är mer en möbel i din öppna planlösning.

Köket - Moln

Detta kök går i en härlig ljusgrå ton som ger en behaglig känsla och en spännande kontrast med den marmorerade bänkskivan i stenkomposit. Luckorna är enkla att sköta och tåliga. Kökets utformning ger en platsbyggd känsla.

Köket - Frost

Det här köket är ljust och vitt och har ett harmoniskt samspel med bänkskivan i stenkomposit. Materialvalen och nyanserna gör att detta koncept är tidlöst. Det är enkelt för dig att skapa en personlig stil baserat på hur du vill inreda köket.

Här kan du se vindslägenheten
Om du har 3D glasögon kan du testa VR-vy här.Några exempel