Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hitta hem i Årsta Kulle

I Årsta Kulle kan vi erbjuda bekväma lägenheter på 1 - 5 rum & kök. Här hittar du smart planerade tvåor med klädkammare och fint planerade treor och fyror, flera i gavelläge med ljusa sällskapsytor. Du ser exempel på planlösningar nedan. Börja med att uppleva en fyra på 86,5 kvm i 360-vy!

360-vyn visar en lägenhet på 4 rum & kök inredd i stilen Kristall.

Alla lägenheter har hög standard med hållbara material och smarta detaljer. Köket är rymligt med arbetsbänk och diskbänk placerade så att två kan jobba samtidigt. I en del fyror kan du välja till en vägg för att avskärma köket. Bor du i en av fyrorna har du dusch och separat wc, du kan själv ersätta duschen med badkar. I alla lägenheter finns tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

Dessutom har alla lägenheter terrass, uteplats eller balkong i härligt väster- eller söderläge. Även externa förråd ingår, de större lägenheterna har ett extra förråd i källaren.

4 rum & kök | 86,5 kvm

Gavellägenhet med mycket fönsterpartier i sällskapsytorna. Möjlig tillvalsvägg. Badrum och separat wc. Balkong i soligt läge. Denna bostadstyp finns på flera våningsplan.

Årsta Kulle kök i Korall

3 rum & kök | 68,5 kvm

Genomgående bostad med fin disposition. Sovrum med god förvaring. Rymligt badrum.

3 rum & kök | 71,5 - 81 kvm - med terrass!

Gavellägenhet högst upp med terrass om 12,5 kvm. Terrassen, i härligt soligt läge, sträcker sig längs bostadens generösa sällskapsdelar. Två rymliga sovrum.

Årsta Kulle Terrass

2 rum & kök | 48,5 kvm

En genomgående lägenhet med kvadratmetrarna på rätt ställe. Rymlig klädkammare i sovrummet. Balkong i skönt söderläge. Denna bostadstyp finns på flera våningsplan.

Årsta Kulle - kök i stilen Grafit

1 rum & kök | 34 kvm

Smart planerad etta med egen entré, fina sällskapsdelar samt stor uteplats i soligt läge. Enda ettan i Årsta Kulle!

Årsta Kulle Kristall vardagsrum