Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Möjlig 2:a - högst upp i huset

Lägenhetsnummer: 2-1004

Gavellägenhet högst upp i huset med möjlighet till separat sovrum. Balkong med utgång från vardagsrum/kök. Inflytt 2023.

Gatuadress:
Långhalsvägen 20
Rum:
4 rum
Avgift:
5 029 kr/mån
Boyta:
92,5 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Maj 2022
Uppskattad driftkostnad:
637 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Möjlig 2:a - högst upp i huset

Yteffektiv lägenhet, smart planerad med mycket funktion på liten yta. Här är en lägenhet som gör vardagen enkel med bland annat mikrovågsugn, diskmaskin och kombimaskin i badrummet. Möjlighet till ett separat sovrum. Snyggt, funktionellt kök i öppen planl

Hitta din lägenhet i bostadsväljaren

Botanisera bland planlösningar, pris och läge
Bostadsväljaren

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Julius Lindberg, Svensk fastighetsförmedling

julius.lindberg@svenskfast.se0708-99 98 18

Björn Olsson, Svensk fastighetsförmedling

bjorn.olsson@svenskfast.se0707-99 70 11

Välj mellan tre inredningsstilar

Tre inredningsstilar och smarta lösningar som ingår i köpet av din bostad. Vi kallar det ID. Vi vill att din personlighet och behov ska speglas i väggar och rum i hela bostaden.

Nu är stopptiden passerad för stilval och Egna val i Årsta Kulle, så inga val kan längre göras. Den kvarvarande lägenheten är inredd i stil Grafit. Läs gärna om Grafit och övriga inredningsstilar samt idén bakom.

Läs om stilarna här

En familjevänlig fyra i gavelläge eller en smart planerad tvåa?

Vad passar dig?
Se planlösningar och 360-vy här

Livet i Årsta Kulle

I Årsta Kulle bor du som i en småstadsidyll med närhet till både cityliv och grönska. Här har du nära till det mesta!

Läs mer här!

Ett av gamla Årstas finaste lägen

– Tänk kvaliteten att få bo i en miljö som gamla Årsta, så nära city och med Årstavikens naturreservat inpå knuten. Och ändå ha en ljus, modern lägenhet med hiss, förråd, garage och massa annat som inte fanns förr, säger Lisa Isberg som är projektutvecklare.

Att bygga nytt i det här fina grannskapet har ställt höga krav på estetik och anpassning. Sofia Uddén är arkitekt och berättar.
– Husen ligger fint placerade uppe på en höjd bland de vackra uppväxta träden. De har fyra våningar plus en indragen takvåning och har anpassats i volym och kulör till de befintliga fyrtiotalshusen. Vit puts och balkonger med perforerad vit plåt ger ett luftigt intryck som passar in här. För att skapa en ombonad känsla har hela översta våningen, entréerna och förråden en vacker ockrafärgad träpanel, säger Sofia.

Ingångarna till lägenheterna ligger på loftgången som vetter mot gården. Bor man på markplan har man ingången direkt från gården med privat uteplats och förråd.
– På loftgången får man en uteplats i skydd av det egna förrådet i trä. Här finns även plats för en odlingslåda för köksväxter, säger Lisa.
– Alla balkonger, uteplatser och terrasser har dörrar som släpper in mycket ljus.

Fönsternischerna är vinklade för att få in mer ljus. Fyrorna ligger på gavlarna och har ljus från tre håll, säger Sofia.
– Många som upptäckt Årsta vill bo kvar, men det är ont om stora lägenheter. Nu fyller vi på med fyror och en femma. Det blir också öppna fina tvåor och yteffektiva treor, alla självklart med höga krav på tillgänglighet och bekvämlighet. Det blir ett välkommet tillskott i den här äldre miljön, säger Lisa.

Köp ditt nya hem av oss

 • Svanenmärkta hem

  Bygg- och fastighetssektorn står för omkring 20% av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.

  Läs mer
 • Från köp till inflytt

  Det första som händer när du hittat den lägenhet du vill köpa är att du skriver på ett förhandsavtal. Därefter sker massor av roliga saker så som att göra inredningsval, gå byggplatsvisning och så småningom inflytt. Vi finns med dig hela vägen!

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Årsta Kulle. Vi är dessutom anslutna till branschinitiativet Trygg BRF, vars syfte är att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och förstärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
1-0901 Årsta Kulle
1-0901
Årsta Kulle, Årsta
Till salu
1 rum
34 kvm
2 890 000 kr
Rum
1 rum
Boyta
34 kvm
Våning
0
Avgift
2 180 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 890 000 kr
Status
Till salu

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.