Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Småstadsidyllen nära city

Gamla Årsta är perfekt för dig som drömmer om både cityliv och småstadsidyll. Du bor lugnt och grönt och kan cykla till Medborgarplatsen på en kvart. Bussarna stannar ett stenkast bort och det är nära till tvärbanan och pendeln.

På en liten naturskön höjd ligger Årsta Kulles två hus, de smälter fint in bland de uppvuxna träden och fyrtiotalshusen. Från city kommer du hit över Årstaviken på någon av broarna, en hisnande vacker färd, till fots, med cykel, tunnelbana eller buss. Från Gullmarsplan tar bussen fem minuter.

Apotek, vårdcentral och tandläkare men också flera gym finns vid Årsta Torg. Folkets Hus används till allt möjligt, från barndans och zumba till filminspelningar och privata fester, det är bara att boka. Det finns även en liten teater och bio. Värt att nämna är också det rika och varierade restaurangutbudet som vuxit fram här på sistone – du kan med fördel äta och fika i dina hemmakvarter, som på hyllade Två små svin och populära Palmyra.

Bra barnomsorg och skolor finns runt knuten. Både Årstaskolan och nya Internationella Engelska Skolan har många klasser. Barnen älskar Trollparken, Vättersparken och såklart fotbollsplanerna vid Årsta Gård liksom stora fotbollsplanen på Årsta IP. Det finns många idrottsföreningar nära ditt nya hem och även en stor rackethall.

Dina kvarter - bekvämt och modernt i 40-talsmiljö

Kanske har din dag varit hektisk, men naturen och lugnet här på Årsta Kulle motar bestämt bort stressen. Från busstationen har du bara 300 meter hem. Cyklar du? Det finns cykelparkering vid båda husen och ett rymligt cykelrum i huset på Kolsnarsvägen och bilen parkerar du enkelt på gatan eller på din garageplats under huset på Långhalsvägen.

Hissen tar dig upp till den ljusa loftgången som leder fram till din dörr och ditt förråd. Att bo här är trivsamt och enkelt. Din Svanenmärkta lägenhet är välplanerad, energieffektiv och hållbar.

Från din balkong, terrass eller uteplats ser du ut mot naturparken utanför huset. Utsikten är rofylld och mysig när du äter middag, fikar eller bara kopplar av en stund. På gården är det härligt för barnen att leka, upptäcka naturen och hitta nya kompisar.

Fyrtiotalsmiljön är charmig och känns trygg med sin låga bebyggelse och grönska. Årsta Kulles hus erbjuder dock mycket av det som saknas i Årsta idag och som är extra viktigt när familjen växer, stora lägenheter, välplanerade ytor, hiss och garage.

Aktiviteter och utflykter runt hörnet

Läget mellan Årstafältet och Årsta skog bjuder in till sköna promenader längs vattnet, ett populärt helgnöje för såväl Årsta- som Söderbor. Löpslingor leder bland annat till utegym och Eriksdalsbadet.

Årstafältet är ett stort område under förvandling. Vill du sätta fingrarna i jorden så finns koloniområdet. Är du sugen på en utflykt så ta med familjen eller vännerna, med cykel eller buss till Nacka naturreservat, Hellasgården eller Flatenbadet.

Skulle du istället bli shoppingsugen så kan du gå till Globen City på tjugo minuter eller åka till Sickla köpkvarter, Ringen vid Skanstull eller Liljeholmens galleria.