Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Kulör och tapet

Harmoniskt och spännande – med kulör och tapet uppnår du båda delar. När du valt en stil får du ett färdigt och genomtänkt utförande som består av två väggkulörer. Om du vill förhöja intrycket av design och personlighet kan du välja bland flera väggkulörer och tapeter till en extra kostnad. Varje stil har en egen palett som består av sju stycken kulörer samt sex stycken tapetmönster.

Väggkulörerna inom respektive stilval ger tillsammans en harmonisk profil åt ditt hem och dessa ingår i bostaden. De två väggkulörerna placeras enligt ett system i planritningarna, lika för alla tre stilar. En av kulörerna blir den bärande och används t ex i kök, vardagsrum och hall, den andra placeras på mindre ytor till exempel i ett sovrum.

För att se placering av väggkulörer i den lägenhet du är intresserad av, se i Bofakta Egna val

Inom varje stil har vi tagit fram tre olika designförslag som ger dig nycklar till hur du kan kombinera kulör och tapet på olika sätt inom din stil. På så sätt ges ditt hem en personlig prägel och egen atmosfär.

EGNA VAL INOM VARJE STIL

Om du vill förhöja intrycket av design och personlighet kan du välja bland flera kulörer och tapeter till en extra kostnad. Varje stil har en egen palett av sju kulörer samt sex tapeter. Allt går att matcha inom stilen och du hittar stor variation och möjligheter att hitta olika uttryck inom en och samma stil.

Här kan du läsa om hela vårt utbud

Kulör och tapet - Korall

Nedan hittar du inspiration och designförslag inom kulör och tapet för Korall samt bilder på de olika tapetmönstren för sig och i rum*:

Kulör och tapet - Kristall

Nedan hittar du inspiration och designförslag inom kulör och tapet för Kristall samt bilder på de olika tapetmönstren för sig och i rum*:

Kulör och tapet - Grafit

Nedan hittar du inspiration och designförslag inom kulör och tapet för Grafit samt bilder på de olika tapetmönstren för sig och i rum*:

*Bilderna ska ses som ett inspirationsmaterial och produkter kan komma att bytas ut. Dock kommer helhetskänslan att vara väl sammanhållen och upplevas densamma inom sin stil.


Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.