Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Kök

Köket är där det händer mycket. Mat för vardag och fest, frukost, mellanmål, läxläsning och umgänge. Hur du väljer att använda köket är varierande - hur du vill planera arbetsytorna och hur du vill att ytorna känns under handen.

Vi har tagit fram en 30 mm köksbänkskiva i stenkomposit som du kan välja till ditt nya kök till en extra kostnad. Både den bänkskiva som ingår och det egna valet håller liknande färgton och är båda slitstarka.

bänkskivor i korall

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i stilren grå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva i grå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

Egna val - Bänkskiva Oyster

Detta är en stenkompositskiva i stilren mellangrå kulör som, till skillnad från natursten, är mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom är enkelt att rengöra. Skarvar kan förekomma. Tjocklek 30 mm.
Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

Ingår - Bänkskiva Silversten

Silversten är en laminatskiva i stilren grå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Silversten har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Skarvar kan förekomma. Tjocklek 30mm.

Exempel på köksbänk Egna val i Korall

bänkskivor i kristall

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i ljusgrå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva i vit-grå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

Egna val - Bänkskiva Snowy Ibiza

Detta är en stenkompositskiva i stilren, vit kulör, som är till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom är enkelt att rengöra. Skarvar kan förekomma. Tjocklek 30 mm.
Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

Ingår - Bänkskiva Sidenmatt Ljusgrå

Sidenmatt Ljusgrå är en laminatskiva i stilren ljusgrå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Sidenmatt Ljusgrå har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Skarvar kan förekomma. Tjocklek 30mm.

Exempel på köksbänk Egna val i Kristall

bänkskivor i grafit

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i effektfull mörkgrå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva i grafitgrå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

Egna val - Bänkskiva Calypso

Detta är en stenkompositskiva i stilren, grafitgrå kulör, som är till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom är enkelt att rengöra. Skarvar kan förekomma. Tjocklek 30 mm.
Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

Ingår - Bänkskiva Chicago Betong

Chicago Betong är en laminatskiva i effektfull mörkgrå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Chicago Betong har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Skarvar kan förekomma. Tjocklek 30mm.

Exempel på köksbänk är Egna val i Grafit

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.