Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Badrum

Du kan välja att utöka komforten i badrummet och tex välja ett duschhörn, badkar eller takdusch till en extra kostnad. I Bofakta Egna val finns information om vilka val som kan göras i respektive bostad. Väggarnas bredd anpassas efter utrymmet men håller sig mellan 80-90 cm som är ett rymligt mått för att kunna duscha bekvämt.

Egna Val - Westerbergs Nejd

Westerbergs Nejd är en duschhörna med eleganta silvermatta profiler och integrerade handtag. Handtagen, i form av hål, gör att duschen är lätt att öppna och samtidigt ger ett stilrent intryck. Vid öppning lyfts dörrarna 3 mm för att inte ta i golvet och när duschen inte används går dörrarna att fällas inåt för att spara utrymme. Magnetfunktion vid stängning.

Se större bild

Egna val - Takduschset Hansgrohe Crometta S 240

Takduschset Hansgrohe Crometta S 240 1jet Showerpipe är ett komplett takduschpaket med takdusch, handdusch, duschslang och termostatblandare som är utrustad med en stråltyp (Rain). Den stora och runda taksilen på Ø240 mm ger dig en fantastisk och härlig duschupplevelse. Designen är modern och tidlös.

Se större bild

Egna val - Badkar Westerberg Sund

Designat fristående badkar i sanitetsakryl med mjuka runda former.
Den skarvfria ytan gör karet lättstädat och det har en mjukhet som känns skönt mot huden.
För information om var badkar kan väljas se Bofakta Egna val.

Egna val - Badkar Ifö Cariba

Ett väldigt populärt fristående badkar med en modern design.
Tillverkad i tålig vit emaljerad stålplåt som gör det enklare att hålla rent.
För information om var badkar kan väljas se Bofakta Egna val.

Egna val - Handdukstork

Handdukstorken har fem stycken individuellt svängbara armar som går att vrida som man vill, antingen för att optimalt utnyttja torkmöjligheterna eller för att göra handdukstorken så liten som möjligt. Rören är raka, vilket gör det enkelt att hänga på och ta av handdukar. Momento timer med unik minnesfunktion minskar energiförbrukningen med upp till 75%. 560x600mm

Du kan se i bofakta Egna val var handukstork kan väljas till.

Bilder på duschhörn och badkar

Bilderna är illustrationer och ej projektspecifika. Avvikelser och Egna val kan förekomma.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.