Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Bostadsfakta

Här finner du korta fakta, mer information finns i säljbroschyren. Du kan också alltid kontakta våra mäklare.

SNABBFAKTA

  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Adress: Stenkvistavägen 6 och 8
  • Byggherre: Veidekke Eiendom AB
  • Arkitekt: White Arkitekter 
  • Totalentreprenör: Veidekke Entreprenad AB
  • Antal lägenheter: 26 st i etapp 1 (totalt 52 st)
  • Beräknad inflyttning: Första kvartalet 2022
  • Säljare: Brf Pjäsen i Teaterkvarteret
  • Mäklare: Erik Olsson Nyproduktion

Lite mer fakta

Årsavgift

Som bostadsrättshavare betalar du en årsavgift till föreningen, månadsvis i förskott. Månadsavgiften består av fyra delar. Grund, hushållsel, varmvatten och kollektivt grundutbud för TV och bredband. I månadsavgiften för Grund ingår bostadsrättens andel av föreningens driftskostnader, såsom kallvatten, uppvärmning, fastighetsel, fastighetsskatt, underhåll av fastigheten med mera. Avgiften täcker också föreningens räntekostnad, amortering och avsättning till yttre underhållsfond.

Driftkostnader

Månadsavgiften för hushållsel, varmvatten och TV/ bredband är obligatoriska tillägg till månadsavgiften Grund. Faktisk förbrukning för hushållsel och varmvatten mäts per lägenhet och aviseras kvartalsvis i efterskott i samband med månadsavgiften Grund. Månadsavgiften för TV och bredband aviseras med lika belopp per lägenhet och månad.

Drift och skötsel gemensamma utrymmen

Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och mark, exempelvis hissar, trapphus och gård. Kostnaden för detta är inkluderad i årsavgiften.

Cykelparkering

Det finns möjlighet att parkera sin cykel i cykelrum i källare samt i ställ utomhus.

Bilparkering

Det finns totalt 21 st parkeringsplatser i garage under husen. Fördelning av parkeringsplatser sker enligt turordning där 4-5 RoK har förtur till plats (max en plats/lgh). Därefter först till kvarn efter tecknat avtal. Hyresavtal för parkeringsplats tecknas separat. Preliminär hyra för parkering i garage är 1 200 kr/månad.

Sophantering och källsortering

Det finns sopkassuner för hushållsavfall och området har en egen miljöstation för källsortering belägen bakom Hus 2 på Stenkvistavägen 8A. Återvinningsstationer finns på två olika platser utmed närliggande Skebokvarnsvägen.

Förråd

Samtliga lägenheter har förråd i lägenheten , se bofakta i bostadsväljaren.

Internet/TV

Telia TV-Lagom – TV, bredband (100/100 Mbit/s). Multimediauttag finns i vardagsrum/kök i övrigt trådlös uppkoppling via wifi. Ett mediaskåp finns i varje lägen- het för placering se bofaktablad.

Hör av dig till oss om du har någon fråga!

Årsta Kulle Säljbroschyr (upplevs bäst på desktop)


Bläddra eller ladda ner den härFlera fördelar med Pjäsen i Teaterkvarteret