41 m² takterrass med möjlighet till bubbelbad

A-1601

Genomgående våning med utsikt över kanalen och Västra hamnens takåsar. Stora sociala ytor både ute och inne. En stadsboende utöver det vanliga.

Gatuadress:
Neptunigatan 55
Pris:
9 350 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
6 048 kr/mån
Boyta:
117 kvm
Våning:
7
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Mars 2023
Uppskattad driftkostnad:
885 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

41 m² takterrass med möjlighet till bubbelbad

Gillar man stor öppna sällskapsytor är detta verkligen rätt bostad. Kök och vardagsrum på hela 58 kvadrat med härligt ljusinsläpp och utgång till både takterrass och balkong. Balkongen ligger fint med kanalutsikt i väster och takterrassen i soligt söderläge med en skuggande pergola. Njut av grillkvällar med vännerna en ljummen sommarkväll eller ett värmande bad efter en promenad längs med Öresunds skiftande väder en kylslagen höstdag. Bostaden bjuder på stilrent kök och två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Ett väl tilltaget master bedroom och två extra sovrum som även kan bli ett hemmakontor. 2,7 meter i takhöjd och stora fönster, ett unkit stadsboende. Möjlighet till parkering i garage under huset.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

 • Nära till hela världen

  Att bo centralt i Malmö innebär att du faktiskt har nära till hela världen. På några minuters promenadavstånd ligger Malmö C som tar dig till Kastrup på bara 23 minuter. Vill du åka inom Malmö finns flera busslinjer nära, exempelvis går linje två vid Neptunigatan.

 • Saluhallens alla möjligheter

  Bara ett stenkast bort ligger Malmö Saluhall. Här kan du handla allt från nybakat bröd och kvällens köttbit till lokalt producerade delikatesser. Det finns även en uppsjö av restauranger som serverar allt från ramensoppa till vedugnsbakad pizza. Eller varför inte passa på att gå dit en fredag för den populära ostronfrossan?

 • Bo nära stranden

  På 5 minuters promenad är du på Ribban, där du kan känna sanden mellan tårna och ta ett dopp i havet.

 • Många träningsmöjligheter

  För dig som vill ha nära till träningen är detta ett perfekt läge. Du hittar exempelvis fitness 24/7, SATS och Kockum Fritid inom gångavstånd.

"Neptuni Bryggas utformning har hämtat inspiration från omgivande tegelbyggnader, inte minst från det gamla Varvsområdet. Fasadgestaltningen är en lek med tegel och fogar i olika kulörer samt detaljering i tegelmurningen för att åstadkomma en intressant och livfull fasad."
Wanda Zubillaga, Wingårdhs arkitekter

Läget, vattnet, utsikten - och arkitekturen förstås

Wingårdhs är arkitekterna bakom Neptuni Brygga. Här kan du läsa arkitekten Wanda Zubillagas ord om läget, platsen, inspirationen bakom byggnaden och lägenheternas karaktär.

Läs Wandas ord om Neptuni Brygga

Upptäck ID

Tre inredningsstilar och smarta lösningar som ingår i köpet av din bostad. Vi kallar det ID. Vi vill att din personlighet och behov ska speglas i väggar och rum i hela bostaden.

ID är framtagen av vårt designteam som bevakar trender inom mode, kulörer och inredning över hela världen.

Vilken stil passar dig bäst?

Vid kanalens kant

Milslånga strandnära cykelvägar och promenadstråk. Lilla Torg och Stortorget – och alla sorters butiker däremellan. Skånes charm med storstadens fördelar. Strandbad, kallbad och lummiga parker. Hamnar och kanaler. Granne med Köpenhamn. Internationellt och ändå väldigt skånskt. Malmö är staden som myllrar och lever, det är staden som tar det lugnt och njuter av allt som finns här. Malmö är staden som växer och utvecklas både utanför och mitt i stadskärnan. Och mitt emellan Gamla Väster och Västra Hamnen är det mycket på gång och det är just precis här vårt nästa hus byggs.

Malmös kanaler är karaktäristiska för stadslivet, och deras inverkan blir verkligen central i det här boendet. De sköna stråken utmed kanalen bildar en känsla av ständig rörelse, ett aktivt lugn med vatten som tongivande element. Slottsparken och vidare ut mot Ribban och Kallis ger dig ytterligare lummiga och salta ytor att strosa eller kanske morgonjogga på. Med gångavstånd till centralen och stan står både Köpenhamns och Malmös eget shoppingutbud till ditt direkta förfogande. Gamla Väster och Västra Hamnens olika atmosfärer låter dig enkelt variera det sociala livet efter dagsform. Här är du en självklar del av hela Malmö – i din absoluta närhet. Välkommen till Neptuni brygga!

Ett cityliv utmed kanalen

Förbered dig för ditt köp - läs mer här

 • Varför välja ett hem från Nordr?

  Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

  Läs mer
 • Från köp till inflytt

  Det första som händer när du hittat den lägenhet du vill köpa är att du skriver på ett förhandsavtal. Därefter sker massor av roliga saker så som byggstart, inredningsval och så småningom inflytt. Vi finns med dig hela vägen!

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Neptuni Brygga. Vi är dessutom anslutna till branschinitiativet Trygg BRF, vars syfte är att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och förstärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.