Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Så här går ett köp till

  • Förhandsavtal
    När du bestämt dig för en lägenhet skriver du ett förhandsavtal. Förhandsavtalet är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med avtalstecknandet betalar du ett förskott till bostadsrättsföreningen på 50 000 kronor. Du måste ha ett skriftligt och giltigt lånelöfte från en bank för att köpa en lägenhet alternativt uppvisa verifikation på att finansiering sker kontant.

  • Byggstart
    Projektet beräknar att byggstarta alla 63 lägenheter under våren 2021. Vi håller dig löpande informerad om vad som händer i projektet.

  • Dina inredningsval
    Du kan själv påverka material och färger för att förverkliga just din bostadsdröm. Alla möjliga inredningsval finner du via vårt digitala showroom Homemaker. Där kommer ni även kunna beställa era inredningsval under våren 2021. Innan dess kommer vi bjuda in samtliga köpare till ett inredningsmöte i Malmö på Makajo Showroom.

Är det något du undrar över?

Tveka inte att kontakta oss!