Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Inredning i Grönalunds Trio

När du bestämt dig för vilken lägenhet du vill bo i, kommer du ha möjligheten att anpassa den nya lägenheten med inredningsval.

Så är det äntligen dags att på riktigt börja ge dina inredningstankar liv och få konkreta material och färger att förhålla dig till i den fortsatta planeringen av ditt nya hem. Det är en rolig planering du har framför dig. Ett av våra råd är att dina val ska hålla över tid. Du ska kunna byta möbler och stilar i framtiden utan att behöva förändra grunden i din bostad. Tänk noga igenom hur du vill ha ditt nya hem så att det anpassas till bostadens karaktär.

I grundutförandet, som kallas "Vårt val", erbjuder vi ett genomtänkt och enhetligt designat hem med ett bestämt urval av kulörer, vitvaror och material. Om du har egna preferenser för att du ska trivas lite extra bra i din nya bostad har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. Du kanske vill ha helintegrerad kyl och frys, köksluckor i annan kulör, bänkskiva i trä eller ett annat kakel i badrummet? Inredningsvalen kommer du beställa i vårt digitala showroom Homemaker under hösten 2021. Här hittar du information och priser till alla val.

Digitalt showroom

I vårt digitala showroom kan du se samtliga tillval och priser. Klicka på den länk som gäller för den lägenhetstyp du är intresserad av.

1 rok, 36 kvm
2 rok, 54 kvm
3 rok, 81 kvm
3 rok, 85 kvm
4 rok, 94 kvm
4 rok, 97 kvm
4 rok, 109 kvm
6 rok, 150 kvm

Vill du veta mer om vårt val per rum eller få en uppfattning om vilka typer av egna val du kan göra - välj ett rum!

Fördjupa dig per rum

 • Kök

  Alla lägenheter är utformade med tanke på att du skall få största möjliga matglädje. Alltid modernt, fräscht och med plats för allt som kocken behöver för att matlagningen ska bli riktigt inspirerande.

  Läs mer
 • Badrum

  God morgon och god kväll. Det är oftast här din dag börjar och slutar. Här i ditt eget lilla spa kan du ta en lång skön dusch, men också tvätta dina kläder.

  Läs mer
 • Övriga delar av inredningen

  Sätt din prägel på resten av lägenheten: Hall, förvaring, golv, väggar och övriga detaljer.

  Läs mer

DETTA GÄLLER NÄR DU KÖPT EN BOSTAD OCH SKA GÖRA DINA INREDNINGSVAL

Vårt val och tillval
Vårt Val är den inredning och de ytskikt (allt som sitter på väggarna eller ligger på golv som t.ex. skåp, kakel, parkett och klinker etc.) som ingår i köpet av lägenheten. Tanken med Vårt Val är att materialen ska vara lättskötta och designen tidlös. Tillval är att välja en annan produkt eller färgsättning än den som ingår, till en merkostnad. Görs inga aktiva val utrustas lägenheten med Vårt Val, med vita vitvaror och med badrum enligt din ritning och materialbeskrivning i säljbroschyren. I alla lägenheter är det mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Inredningsavtal
Du kommer att få en länk och inloggningsuppgifter e-postad till dig inför inredningsträffen. Via länken gör du alla dina inredningsval. När samtliga inredningsval är registrerade sammanställs dina val och du signerar Tillvalsavtalet digitalt (vid behov postar vi det till dig). Avtalet utgör grund för beställningen och det är viktigt att du noggrant kontrollerar att ingenting saknas eller är felaktigt. Avtalet är bindande och upprättas mellan dig som köpare och Nordr Sverige AB. Detta innebär att du är bunden till ditt inredningsavtal oavsett om bostadsaffären fullföljs eller inte.
Stopptider
Inredningsval måste ske inom de tidsramar (stopptider) som anges. Detta är viktigt för att valen ska hinna hanteras och färdigställas tillsammans med lägenheten. Stopptiden anger det datum när samtliga val skall vara klara. Om du inte vill göra några val utan vill behålla Vårt Val bekräftar du detta med ett avstående från tillval skriftligen i vårt system. Passeras stopptiden inreds lägenheten enligt Vårt Val. I det fall köpet sker under pågående produktion kan valmöjligheterna vara passerade eller mycket begränsade. Stopptid för inredningsval meddelas i samband med inredningsträff.

Vitvaror
Leverantör av vitvaror är Siemens. Avtalet med vitvaruleverantören slår fast att de ska leverera den senaste modellen i serien om serien uppdateras, alternativt leverera en likvärdig produkt om serien utgår under tiden för produktionen. Detta kan innebära att en artikelbeteckning förändras. Avtalet medger även att artikelförändringar eller produktbyten inte aviseras såvida inte funktion eller design synnerligen förändras. Vid byte av produkt värderas i första hand funktion. Avisering sker enbart om en produkt utgår och inte ersätts av en likvärdig.

Betalning av tillval
Om tilläggskostnaden understiger 10 000 kr faktureras den i sin helhet mot faktura som skickas ca 30 dagar efter stopptidens utgång. Vid tilläggskostnad över 10 000 kr faktureras 25% av tilläggskostnaden, dock minst 10 000 kr, som handpenning inom 30 dagar från godkänd beställning. Resterande del erläggs senast 7 dagar före tillträde.

Övrigt
Vi åtar oss inte att installera produkter inköpta och/eller levererade av dig. Nordr Sverige AB reserverar sig för att vissa varor kan utgå ur sortimentet och ersätts då med likvärdig produkt. Överblivet material tillfaller Nordr.