Genomgående planlösning och balkong med tidig kvällssol!

30

Semi öppen planlösning med tydliga avgränsningar och exrta ljusinsläpp skapar ett hem att trivas i. Smarta lösningar och balkong med kvällssol!

Gatuadress:
Tärnvägen 8
Rum:
2 rum
Avgift:
3 571 kr/mån
Boyta:
58 kvm
Våning:
4
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
December 2021
Uppskattad driftkostnad:
408 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Genomgående planlösning och balkong med tidig kvällssol!

Här kan du njuta av ett västligt läge och skön balkong på våning 4. Semiöppen planlösning med tydliga avgränsningar tillsammans med extra ljusinsläpp skapar ett hem att trivas i. Genomgående hög standard med bland annat designat fönsterparti och badrum. Här kan leva både privat och socialt på välplanerade och smarta kvadrat!

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Västerläge när det är som bäst

På populära Väster i Lund växer Grönalund fram. Med två sköna, gröna parker några steg bort bor du mitt i lummigheten och ändå med all service precis runt knuten. Läget är verkligen fenomenalt här på Väster. Busshållplatsen ligger några steg bort, Centralstationen cyklar du till på nolltid och all annan service som mataffärer, dagis och vårdcentral finns redan i området. Här råder ett skönt lugn och ändå bor du så centralt och bekvämt att du inte behöver bil. Vilken frihet, inte sant?

Sköna citylägenheter för alla behov

Kvartershusets åtta våningar rymmer lägenheter för vitt skilda behov, från enrummare till större lägenheter helt utöver det vanliga – alla med egen balkong, terrass eller uteplats. Kanske har just du längtat efter den lyxiga känslan av att ha en helt privat del, med sovrum, badrum och eget dressing room? Med stor variation och flexibilitet i planlösningarna, exempelvis kan en 4:a bli 3:a för den som så önskar, finns här ett drömboende för alla. Parkera smidigt under huset och flytta rakt in i ditt gröna, sköna cityliv.

Kvartershuset i Grönalund

Gör dig redo för ditt köp - läs mer här

 • Varför välja ett hem från Nordr?

  Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

  Läs mer
 • Så här går ett köp till

  Det första som händer när du hittat den lägenhet du vill köpa är att du skriver på ett förhandsavtal. Därefter sker massor av roliga saker. Vi finns med dig hela vägen!

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Grönalund. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer

Inredningen

Vår inredare har med stor omsorg tänkt igenom och planerat en harmonierande bas av inredning, material och vitvaror. När du flyttar in i ditt nya hem i Grönalund är allt på plats, och du fyller din nya lägenhet med dina prylar och skapar det hem du längtar efter.

Läs mer här

Svanenmärkt - både för dig om miljön

Områdesnamnet Grönalund är inte valt av en slump. Utöver att adressen är inbäddad i grönska, står miljön i fokus. Vårt sätt att bygga gagnar inte bara miljön utan märks också konkret på energiförbrukningen, som minskar drastiskt och därmed håller dina kostnader nere. Svanenmärkt är ett klokt val och en win-win för både dig och resten världen.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.