Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.
Lägenhetsnummer: 112

Valmöjligheternas bostad med välplanerade 53 m2 fördelade på kök och vardagsrum med öppen planlösning samt sovrum. Här kan väljas till ett andra sovru

Gatuadress:
Finalgatan 15C
Rum:
2 rum
Avgift:
3 029 kr/mån
Boyta:
53 kvm
Våning:
1
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Oktober 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

I denna lägenhet är valmöjligheterna många. I grundstandard är detta en välplanerad 2:a med kombinerat kök och vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg med skjutdörrar. Genom tillval kan du få en otroligt yteffektiv 3:a med ett sovrum till om ca 7m2. Den öppna planlösningen med köket i centrum skapar många möbleringsmöjligheter med stor flexibilitet. Lägenhetens placering på gavel gör detta till en ljus lägenhet med härlig känsla av rymd med en takhöjd av hela 270 cm. l Köksinredning med hög standard, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Helkaklatt badrum med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Integrerat förråd skapar smart och lätt tillgänglig förvaring.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@nordr.se020-22 22 66

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.