Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Super yteffektiva trean som kan bli en luftig tvåa samt balkong i nordväst!

Lägenhetsnummer: 28

Yteffektiv och smart tre med rymlig balkong. Genomgående hög standard och möjlighet att ändra planlösningen till två rum och kök.

Gatuadress:
Mittlinjen 15
Rum:
3 rum
Avgift:
3 225 kr/mån
Boyta:
55 kvm
Våning:
3
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Juni - Augusti 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Super yteffektiva trean som kan bli en luftig tvåa samt balkong i nordväst!

Central Park är ett helt nytt sätt att tänka vad gäller modernt boende på smarta kvadrat. Oavsett vilken storlek du väljer kommer du att trivas med arkitekturen och med standarden. Lägenheterna är bland annat utrustade med kombinerad tvätt och torktumlare, diskmaskin, helkaklat badrum med tidlös vit kakel och grå klinker. Bostäderna i projektet har en härlig öppenhet gör att du trivs från första stund. Här har man trollat med platsen så att allt ryms. Ljusinfallet från de stora fönstren och detaljer som den extra breda fönsternischen i bostaden, inspirerar. Här är varje millimeter välplanerad vilket gör att du får ut ännu mer av varje kvadrat. En etta på 34 kvm har plats för allt du behöver och du får en behaglig rörelse i lägenheten med hall, sovrum och kök i ett. Balkongen blir som ditt extra rum och ökar på öppenheten. Vill du dela kök och vardagsrum och utsikt med någon och kanske rent av ha en inneboende? Planlösningen för tvåorna och treorna gör det fullt möjligt och lämpar sig även för den lilla familjen. Funktionalitet och flexibilitet har varit ett nyckelord i planeringen. Här finns till exempel förrådet uppe i din lägenhet, vilket gör det extra användbart. Gott om ljusinsläpp och en skön känsla skapar plats för din personliga stil. Och som sagt, ett snillrikt utnyttjande av ytan gör att du får ut så oändligt mycket mer av din lägenhet.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@nordr.se020-22 22 66

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.