Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hitta hem i Trädloungen

Trädloungen består av coola lägenheter på 2-5 rok med uteplatser, balkonger eller takterrasser samt mysiga radhus i två storlekar, 115 och 122 kvm. Radhusen är nu slutsålda, men det finns möjligheter kvar att hitta ditt hem i Trädloungens lägenheter.

Ladugårdslägenheter

Flerbostadshuset helt i trä ger ett harmoniskt intryck med sina naturliga färger och härliga terrasser högst upp. Huset är formulerat som två hus nedbrutet i ett. Inuti finner du välplanerade lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök fördelade på husets fem våningar. I och med husets placering har de flesta balkongerna och uteplatserna gott om sol under hela dagen och gemensamt för husets alla lägenheter är just ljuset! Här finns fönster åt minst två håll och ofta med långa siktlinjer då rummen ligger i fil. Vardagsrum och kök ligger ofta i hörnlägen med ljusa fönsterpartier. I flera av de större lägenheterna har sovrummet ofta tre dörrar vilket skapar bra ljus- och luftflöden. Högst upp hittar du två riktigt coola étagelägenheter på 89 respektive 109 kvm med tillhörande takterrass på 46 respektive 48 kvm. Högt i tak och makalöst ljusinsläpp är fler kvaliteter. Dessa unika penthouses har ett urbant uttryck – trots sin stomme och fasad i ett mjukare skånskt ladugårdssnitt. Kombinationen blir enastående och framkallar ett wow! även från den mest kräsna.

Radhus runt lummig innergård

Radhusen har fria lägen med Friluftsstaden som referens. Husens träfasader med vissa delar i tegel minner om landsbygden men i modern tappning, som äldre gatuhus med entrédörr direkt från både gatan och innergården. Altanerna med tillhörande liten gräsmatta vetter in mot gården i sydläge och parkeringsplatser finns samlade vid sidan av husen, men även längs med vägarna i direkt anslutning till radhusen. Träfasaderna har två kulörer och är av hållbart thermowood. Vissa delar är naturlig träfärg och andra går i svartlaserad samt gråbeigea naturenliga nyanser. Vissa fasader har tegel och även dessa går i naturliga toner. Ett avdelande plank ger privat yta som vindlar ut mot den gemensamma skyddade innergården som skapar rum för lek och umgänge för både stora och små. Radhusen har vi ritat i två storlekar på cirka 115 kvm och 122 kvm.

Smarta ytor och gott om plats

Husen är byggda i två hela plan med stora sociala ytor. De två husmodellerna har olika planlösningar på både ovan- och nedanvåningen så du och din familj kan välja vad som passar era behov och önskemål bäst. I vårt största hus finns det möjlighet till fyra sovrum för den större familjen. Köken är luftiga med smarta ytor och gott om plats. Här samlas familjen både för att umgås längre stunder eller för snabba mellanmål och lite trivsamt prat före träningen. På kvällen är det bara att lägga kläderna direkt i den egna, separata tvättstugan. Gott om förvaring i hela huset gör att var sak kan ha sin plats. Husen har dessutom golvvärme på hela bottenvåningen samt två helkaklade badrum med möjlighet till badkar i ena badrummet. Härligt ljusinsläpp och fin utsikt mot den egna trädgården och altanen i söderläge.