Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.
Lägenhetsnummer: 4-1003

Pampig lägenhet med köksö, två stora uteplatser och ljusinsläpp från tre väderstreck.

Gatuadress:
Barlastgatan 4
Rum:
5 rum
Avgift:
6 549 kr/mån
Boyta:
123 kvm
Våning:
1
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Januari 2022
Uppskattad driftkostnad:
714 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Generös Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och med två stora uteplatser. Utmärkt planerad planlösning med för dig som önskar det lilla extra av ditt boende. Otroligt inbjudande kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora ytor, många fönster och givetvis en köksö. Här kan vännerna sippa på en fördrink medan du förbereder middagen eller barnen göra läxorna medan du tar hand om disken. Via köket når ni den första uteplatsen som vetter mot väst. I direkt kontakt med de sociala ytorna finns två olika rum vars utrymme ni kan anpassa efter era behov och bostadsdrömmar. Kanske behöver ni en lugn och mysig läshörna där också bokhyllorna har sin plats? Ett gästrum eller separat rum för matbordet? Valet är ert. Givetvis finns är gott om förvaring i form av garderober, linneskåp och klädkammare. Via hallen når n i gäst-wc och ett smart tvättutrymme. En andra uteplats nås via ett av sovrummen och vetter mot den gröna innergården och soligt söderläge. Inflyttning årsskiftet 2021/2022

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@nordr.se020-22 22 66

 • Restauranger

  Det finns gott om fina restauranger i närheten. Här är det lätt att gå ut och äta mitt i veckan och känna den härliga atmosfären bland kullerstensgator och gatuhus från 1800-talet i det Gamla Limhamn. Du har även marinan och småbåtshamnen nära, här finns Limhamns Fiskrökeri där du både kan äta och handla nyfångad fisk.

 • Kollektivtrafik

  Bussen tar du enkelt in till Malmö. Hoppa på 7ans buss och du är inne i stan på 15 minuter.

 • All service du behöver

  Limhamn är staden i staden med allt du behöver inom räckhåll. Mat handlar du exempelvis på Malmborgs och på torget utanför finns frukt och grönsakshandel. Givetvis finns här även apotek, systembolag, klädbutiker och allt annat du behöver.

 • Flera nya förskolor och skolor

  I samma kvarter som Atmosfären finns ett flertal nya förskolor och skolor. Här går det verkligen att välja och vraka, på härligt gångavstånd.

Upptäck ID

Tre inredningsstilar och smarta lösningar som ingår i köpet av din bostad. Vi kallar det ID. Vi vill att din personlighet och behov ska speglas i väggar och rum i hela bostaden.

ID är framtagen av vårt designteam som bevakar trender inom mode, kulörer och inredning över hela världen.

Vilken stil passar dig bäst?

Arkitekten har ordet

Tillsammans med Wingårdhs arkitekter har vi skapat Atmosfären. Joakim Lyth är arkitekten som fick uppdraget att rita kvarteret.

Läs Joakims ord om Atmosfären

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.