Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.
Lägenhetsnummer: 3-1103

Öppen planlösning eller kök avskilt från vardagsrummet? Valet är ditt! Solig balkong och gästwc

Gatuadress:
Barlastgatan 2
Rum:
3 rum
Avgift:
4 961 kr/mån
Boyta:
90 kvm
Våning:
2
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Januari 2022
Uppskattad driftkostnad:
542 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Nu byggstartar vi! Öppen planlösning eller kök avskilt från vardagsrummet? Valet är ditt! Solig balkong och gäst-wc. Fantastisk lägenhet med tilltalande planlösning som är både rymlig och hemtrevlig. Här finns det en tydlig gräns mellan privata och sociala utrymmen. De båda sovrummen ligger med fönster mot norr vilket ger svala och sköna rum om sommaren. Via master bedroom når man en lyxig stor klädkammare. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum kan för den som önskar enkelt delas av med en vägg. Via vardagsrummet når man balkongen i soligt söderläge. Gäst-wc med smart tvättmöbel återfinns via hallen. Inflyttning årsskiftet 2021/2022 Välj kostnadsfritt mellan en av våra tre inredningsstilar, Korall, Kristall eller Grafit.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@nordr.se020-22 22 66

 • Restauranger

  Det finns gott om fina restauranger i närheten. Här är det lätt att gå ut och äta mitt i veckan och känna den härliga atmosfären bland kullerstensgator och gatuhus från 1800-talet i det Gamla Limhamn. Du har även marinan och småbåtshamnen nära, här finns Limhamns Fiskrökeri där du både kan äta och handla nyfångad fisk.

 • Kollektivtrafik

  Bussen tar du enkelt in till Malmö. Hoppa på 7ans buss och du är inne i stan på 15 minuter.

 • All service du behöver

  Limhamn är staden i staden med allt du behöver inom räckhåll. Mat handlar du exempelvis på Malmborgs och på torget utanför finns frukt och grönsakshandel. Givetvis finns här även apotek, systembolag, klädbutiker och allt annat du behöver.

 • Flera nya förskolor och skolor

  I samma kvarter som Atmosfären finns ett flertal nya förskolor och skolor. Här går det verkligen att välja och vraka, på härligt gångavstånd.

Upptäck ID

Tre inredningsstilar och smarta lösningar som ingår i köpet av din bostad. Vi kallar det ID. Vi vill att din personlighet och behov ska speglas i väggar och rum i hela bostaden.

ID är framtagen av vårt designteam som bevakar trender inom mode, kulörer och inredning över hela världen.

Vilken stil passar dig bäst?

Arkitekten har ordet

Tillsammans med Wingårdhs arkitekter har vi skapat Atmosfären. Joakim Lyth är arkitekten som fick uppdraget att rita kvarteret.

Läs Joakims ord om Atmosfären

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.