Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.
Lägenhetsnummer: 2-1001

Stor uteplats i bästa läge, stora sociala ytor och gäst-wc

Gatuadress:
Magasinsgatan
Rum:
4 rum
Avgift:
5 538 kr/mån
Boyta:
102 kvm
Våning:
1
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Januari 2022
Uppskattad driftkostnad:
605 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Stor uteplats i bästa läge, stora sociala ytor och gäst-wc Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att bjuda hem vänner och familj, eller varför inte duka upp ute på uteplatsen i bästa väderstreck? Inomhus finns det en tydlig gräns mellan privata och sociala utrymmen. Två av tre sovrum ligger med fönster mot öst vilket ger svala och sköna rum om sommaren. Det tredje sovrummet ligger vid entrén och kan passa fint som kontor för den som arbetar hemifrån. Via master bedroom når du en stor klädkammare och i den rymliga hallen finns gäst-wc med smart tvättmöbel. Inflyttning årsskiftet 2021/2022 Välj kostnadsfritt mellan en av våra tre inredningsstilar, Korall, Kristall eller Grafit.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Mattias Jansson, Fastighetsbyrån

mattias.jansson@fastighetsbyran.se0735-009304

Therese Lagerfelt, Fastighetsbyrån

therese.lagerfelt@fastighetsbyran.se0709-634160

 • Restauranger

  Det finns gott om fina restauranger i närheten. Här är det lätt att gå ut och äta mitt i veckan och känna den härliga atmosfären bland kullerstensgator och gatuhus från 1800-talet i det Gamla Limhamn. Du har även marinan och småbåtshamnen nära, här finns Limhamns Fiskrökeri där du både kan äta och handla nyfångad fisk.

 • Kollektivtrafik

  Bussen tar du enkelt in till Malmö. Hoppa på 7ans buss och du är inne i stan på 15 minuter.

 • All service du behöver

  Limhamn är staden i staden med allt du behöver inom räckhåll. Mat handlar du exempelvis på Malmborgs och på torget utanför finns frukt och grönsakshandel. Givetvis finns här även apotek, systembolag, klädbutiker och allt annat du behöver.

 • Flera nya förskolor och skolor

  I samma kvarter som Atmosfären finns ett flertal nya förskolor och skolor. Här går det verkligen att välja och vraka, på härligt gångavstånd.

Arkitekten har ordet

Tillsammans med Wingårdhs arkitekter har vi skapat Atmosfären. Joakim Lyth är arkitekten som fick uppdraget att rita kvarteret.

Läs Joakims ord om Atmosfären

Välj mellan tre olika inredningsstilar

Kostnadsfritt
Läs om vårt nya stilkoncept

Läs om de anpassningar du kan gör i våra bostäder

Vi kallar dem Egna val
Läs om alla anpassningsmöjligheter

Gör dig redo för ditt köp - läs mer här

 • Såhär går ett köp till

  Det första som händer när du hittat den lägenhet du vill köpa är att du skriver på ett förhandsavtal. Därefter sker massor av roliga saker så som byggstart, val av inredningsstil och anpassningar av Egna val och så småningom inflytt. Vi finns med dig hela vägen!

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Atmosfären. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer
 • Ett svanenmärkt hem

  Det är viktigt för oss att du som kund ska få ett hälsosamt och hållbart boende. Vi har sett till att hela byggprocessen, alla färger, spackel, ingående material och varenda inredningsdetalj är noga utvalt och kontrollerat. Ditt hem ska dessutom vara energisnålt och ha låg klimatpåverkan. Därför har vi valt att miljömärka våra bostäder med Svanen.

  Läs mer

Finansiering

Vår samarbetsbank för Atmosfären är SEB. De erbjuder individuell prissättning på bolån, vilket innebär att din ränta påverkas av storleken på ditt bolån, belåningsgraden på din bostad och storleken på ditt sparkapital (inklusive pension). Hos SEB kan du få 1,39 procents ränta på ett bolån med 3 års bindningstid.

Läs mer om SEB:s erbjudande och hitta kontaktuppgifter här

Fler bostäder i projektet

Sortera...
1-1003 Atmosfären
1-1003
Atmosfären, Limhamn
Reserverad
3 rum
85 kvm
Rum
3 rum
Boyta
85 kvm
Våning
1
Avgift
4 721 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad
3-1003 Atmosfären
3-1003
Atmosfären, Limhamn
Reserverad
3 rum
90 kvm
Rum
3 rum
Boyta
90 kvm
Våning
1
Avgift
4 961 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.