Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Vilken inredningsstil passar dig allra bäst?

Människor lever olika liv, har olika smak och intressen. Våra hem berättar något om oss själva och kan ge inblick i livet som utspelar sig där. Vi vill låta personlighet och egen stil få speglas i väggar och rum genom hela bostaden. Oavsett smak eller livsstil.

Ingen bostadsköpare är den andra lik. För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag.

Tre kostnadsfria inredningsstilar

Vårt design- och inredningsteam reser till inredningsmässor över hela världen, bevakar trender inom mode, kulörer, material och inredning. Vi har gjort omvärldsbevakningar och använt fokusgrupper för att landa i tre stilkoncept som ger en sammanhållen stil i bostadens alla rum och som är aktuella både på kort och lång sikt. Du väljer kostnadsfritt den stil som passar dig bäst. Erfarenheten säger att många har svårt att förutse hur material, kulörer och texturer passar ihop. Nu får du en enhetlig grund att utgå ifrån innan dina möbler flyttar in.

Idén är att erbjuda tre olika stilar som är genomdesignade och som alla ska kunna känna sig hemma i.

Våra tre inredningsstilar

 • Stil Korall - Atmosfären

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Stil Kristall - Atmosfären

  Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

  Läs mer
 • Stil Grafit - Atmosfären

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer

Anpassa din lägenhet med Egna val

Utöver det rent estetiska har vi också undersökt vilka behov som finns. En återkommande fråga handlar till exempel om förvaring. Nu får den som vill möjlighet att anpassa sin lägenhet efter egna behov, vi kallar dessa för Egna val. Behöver du extra garderober, en annan lösningar för tvättstugan eller kanske uppgraderade vitvaror?

LÄS OM DE ANPASSNINGAR DU KAN GÖRA I DIN LÄGENHET I ATMOSFÄREN

Vi kallar dem Egna val
Läs om alla anpassningsmöjligheter

Klicka på bilderna nedan för att se exempel på stilarna

Frågor och svar om inredningskonceptet ID

Korall, Kristall och Grafit
Här finns svaren