Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Egna val - Atmosfären

När du har gjort ditt val av stil är din bostad helt klar och allt du behöver ingår. Men av erfarenhet vet vi att det ofta finns både behov och vilja att påverka lite till för att göra ett hem personligt och funktionellt för just det livet som ska levas här.

Vi har tagit fram några områden inom vilka du kan göra förändringar och vi har valt att kalla dessa områden Egna val. För de egna valen tillkommer en extra kostnad och nedan ser du vilka områden som finns.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.

Läs om våra stilar

Ingen bostadsköpare är den andra lik. För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag.

Läs mer här.