Dina Egna val i Atmosfären

Här nedan kan du se de inrednings- och planlösningsval som du ska göra nu. Resten av inredningsvalen gör du under nästa år. OBS! Alla val är inte tillgängliga för alla bostäder. Titta i det lägenhetsspecifika dokumentet för Egna val eller kontakta oss om du har frågor.

Här hittar du det lägenhetsspecifika dokumentet för Egna val

I Bostadsväljaren hittar du för varje lägenhet ett dokument som beskriver Egna val. Bilden här bredvid visar var du ska leta.

Bostadsväljaren

TVÄTT- OCH TORKMÖBEL
Tvätt- och torkmöbeln är hela den lösning som erbjuder dig att genomföra tvätt- och torkhantering av kläder eller andra textiler i hemmet; tvättmaskin, torktumlare samt förvaring kring detta.
I det lägenhetsspecifika dokumentet som beskriver Egna val kan du se vilken uppställning som är aktuell i din lägenhet. Dokumentet hittar du under respektive lägenhet i vår lägenhetsväljare.

I lägenhetstyper med tvätt- och torkmöbel i nisch så kan endast Eget val 1, överskåp istället för klädstång med hylla, göras.

- Eget val 1
Överskåp istället för klädstång med hylla
1000 kr inkl. moms.
- Eget val 2
Hög täcksida istället för låg täcksida
500 kr inkl. moms.
- Eget val 3
Överskåp istället för klädstång med hylla samt hög täcksida istället för låg täcksida
1500 kr inkl. moms.

Kostnaden avser ej byte av vitvaror.

DUSCHVÄGG
Du kan till en extra kostnad välja att utöka komforten i badrummet och välja ett duschhörn istället för duschvägg.

INGÅR
- WESTERBERGS NEJD 90 RAK KLARGLAS
Westerbergs Nejd klarglas 90cm är en smidig duschvägg med silvermatt profil som ger badrummet en elegant och stilren känsla. Väggen har stora släta ytor, utan djupa skåror och skarvar, allt för att underlätta rengöringen.

EGNA VAL - WESTERBERGS NEJD
Westerbergs Nejd är en duschhörna med eleganta silvermatta profiler och integrerade handtag. Handtagen, i form av hål, gör att duschen är lätt att öppna och samtidigt ger ett stilrent intryck. Vid öppning lyfts dörrarna 3 mm för att inte ta i golvet och när duschen inte används går dörrarna att fällas inåt för att spara utrymme. Magnetfunktion vid stängning.

Kostnad: 3500 kr inkl. moms.

BADKAR
Du kan till en extra kostnad välja till badkar istället för duschvägg i vissa lägenheter, se det lägenhetsspecifika dokumentet som beskriver Egna val.

BADKAR WESTERBERG SUND
Designat fristående badkar i sanitetsakryl med mjuka runda former. Den skarvfria ytan gör karet lättstädat och det har en mjukhet som känns skönt mot huden. För information om var badkar kan väljas se Bofakta Egna val.

Kostnad: 9000kr inkl. moms.

BADKAR IFÖ CARIBA
Ett väldigt populärt fristående badkar med en modern design. Tillverkad i tålig vit emaljerad stålplåt som gör det enklare att hålla rent. För information om var badkar kan väljas se Bofakta Egna val.

Kostnad: 7000kr inkl. moms.

DIMMER I BADRUM
Vi erbjuder dimmer i våra badrum (gäller spotlights i tak, inte spegelskåp). Det ger dig möjlighet att steglöst ställa in ljusstyrkan i ditt badrum.

Kostnad: 1400 kr inkl. moms.

PLANLÖSNINGSVAL
I vissa lägenheter kan du göra olika planlösningsval, tex välja bort ett sovrum för större sociala ytor eller välja till dusch på gästtoaletten, så du får två ordentliga badrum. Se det lägenhetsspecifika dokumentet som beskriver Egna val.

Frånvalsvägg: Kostnadsfritt val
Skjutdörr, så att tvätt- och torkmöbeln blir i separat del av badrummet: 7 000 kr
Extra dörröppning mellan sovrum: 5 750 kr

Dessa Egna val kommer du att få göra i slutet av året:

  • Förvaring
  • Bänkskiva / kök
  • Vitvaror / kök
  • Vitvaror / tvätt och tork
  • Klinker i hall
  • Kulör och tapet
  • Dimmer i övriga rum