Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Kommande nyproduktion i Skåne

Här kan du se vilken kommande nyproduktion vi har i Skåne och Malmö. Välkommen!

Ibland vill man inte flytta in direkt utan planera för en framtid i nyproducerat boende om ett eller ett par år. Det kan vara barn som flyttar ut, villor som ska tömmas eller flytt närmare barn och barnbarn. Eller kanske du planerar att byta jobb? Vissa saker tar helt enkelt tid och för att hitta sitt drömboende behöver man ibland planera lite längre. Här finns det möjligheter. På denna sida hittar du både nyproduktionsprojekt som är på gång under de närmaste åren till 2021, men även det vi har till salu just nu. Lycka till i ditt bostadssökande.

Vi planerar ständigt för nya projekt i Skåne. Här hittar du vad vi har på gång just nu. Det finns både lägenheter och radhus samt villor.

Våra projekt till salu i Skåne och Malmö

Till salu
Läs mer

Mer om bostadsrätter och nya hem

 • Ultimata guiden till att köpa bostadsrätt

  Om du ska byta bostad har du en spännande tid framför dig – en ny bostad innebär ju en ny början. Här är våra bästa tips för att ditt bostadsköp ska gå så bra och smidigt som möjligt.

  Läs mer
 • Vad är egentligen en bostadsrätt?

  Funderar du på att köpa bostadsrätt? Då förvärvar du egentligen inte själva lägenheten utan en andel i den ekonomiska föreningen som äger fastigheten.

  Läs mer
 • Nyproduktion i Malmö

  Letar du efter nyproduktion i eller omkring Malmö? Välkommen hit!

  Läs mer