Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Bo i Viken

I Viken är det lätt att vilja stanna kvar - nära havet, naturen och tryggheten i den genuina bymiljön. Denna lilla pärla vid Kullahalvöns kust har sin alldeles egen karaktär som uppskattas av många. Mysiga gator, vackra korsvirkeshus och en småbåtshamn som lockar med skön atmosfär. Här bygger vi både lägenheter och radhus i kvarteret Växthusen.

Här nedan kan du träffa några av Viken-borna som t ex Markus och Anna som driver Galleri Viken, Martin på tempo eller Johan som är tränare för Vikens IK, och varför de tycker det är så bra att bo i Viken.

Låter kvarteret Växthusen som ett boende för dig? Klicka dig vidare på projekten nedan för att läsa specifikt om antingen lägenheterna eller radhusen.

Lär känna Viken - Galleriet

Posted by Veidekke Eiendom Sverige on Monday, January 18, 2021

Träffa Markus och Anna i deras galleri Viken

Möt Markus och Anna. Hör dem berätta om sitt Galleri, närheten till havet och allt annat som gör livet härligt i Viken.

Lär känna Viken - Tempo

Posted by Veidekke Eiendom Sverige on Monday, January 18, 2021

Hör Martin berätta om sin matvarubutik

Hör Martin berätta om sin matvarubutik i Viken, det fina med att alla hälsar på varandra och om allt annat som gör det härligt att bo i Viken.

Lär känna Viken - Vikens IK

Posted by Veidekke Eiendom Sverige on Monday, January 18, 2021

Möt Johan som är tränare i Vikens IK

Möt Johan som är tränare i Vikens IK. Hör honom berätta om föreningen, gemenskapen och annat som gör att små och stora trivs i Viken.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.