Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Välplanerade radhus fulla av möjligheter

I kvarteret Växthusen finns det gott om plats för både stora och små att skapa en riktigt skön vardag tillsammans. Radhusen finns i tre olika storlekar - 115 kvm, 120 kvm och 125 kvm.

Husen är byggda i två hela plan med stora sociala ytor. De tre husmodellerna har olika planlösningar på både ovan- och nedanvåningen så du och din familj kan välja vad som passar era behov och önskemål bäst. I vårt största hus finns det möjlighet till fyra sovrum för den större familjen. De stora fönsterpartierna på bottenplan lovar härligt ljusinsläpp och fin utsikt mot den egna trädgården. Under året stuvar du undan det som inte behövs i det utvändiga förrådet, in med grillen och ut med pulkan - eller tvärt om. Behändig parkering utanför dörren underlättar vardagen med tunga matkassar, hämtning, lämning och skjuts till aktiviteter. Sådana enkla saker bidrar verkligen till ett liv fullt av livskvalitet. Läs mer om respektive hus nedan eller använd bostadsväljaren för att hitta det hus som passar bäst.

Fläderhuset - 115 kvm

Fläderhuset är vårt minsta hus med 4 rok om 115 kvm. Köket är i vinkel med barhäng som inbjuder till social matlagning både med familj och vänner. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet ger fint ljusinsläpp och en närhet till trädgården och uteplatsen. På bottenvåningen finns också den stora och separata tvättstugan som gör livet smidigt. På ovanvåningen finns tre sovrum och en större hall som förslagsvis kan inredas till en mysig tv-hörna. Gott om förvaringsmöjligheter i hela huset gör att var sak har sin plats. Dessutom har huset två helkaklade badrum och du har möjlighet att välja badkar i det på ovanvåningen.

Se en större bild på planlösningen

Jasminhuset - 120 kvm

Jasminhuset är vårt mellanstora hus på 120 kvm. Med avskiljande funktionsvägg mellan kök och vardagsrum skapas en naturlig avgränsning mellan två rum i samspel med härligt genomgående ljusflöde. Både i kök och vardagsrum finns det gott om plats för socialt familjeliv och ha vänner på besök. På ovanvåningen finns tre sovrum och ett allrum. Här finns dessutom extra mycket förvaring – i två rejäla klädkammare. Även i detta hus finns två badrum, där ni kan välja badkar i det på ovanvåningen. Och såklart har även Jasminhusen separat tvättstuga!

Se en större bild på planlösningen

Syrénhuset - 125 kvm

Syrénhuset är vårt största hus med upp till fyra sovrum. Här är köket rymligt med köksö, sittbänk och gott om arbetsytor. De stora ytorna på bottenvåningen och fönster från golv till tak skapar ett härligt ljus och en mysig atmosfär. Här finns det möjlighet till stora middagsbjudningar utan att det känns trångt. På ovanvåningen väljer du tre sovrum och ett allrum eller fyra sovrum för den större familjen. Varje hus har egen tvättstuga, två badrum, generös förvaring i klädkammare och parkering för en till två bilar på egen uppfart - allt som gör vardagen bekväm och enkel.

Se en större bild på planlösningen

Rätt till ändringar i planlösningarna förbehålles, ytangivelserna är preliminära.