Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Ett ombonat kvarter med privat sfär

Den övergripande tanken med radhusen i kvarteret Växthusen är att bevara bykänslan genom att plocka upp linjer, färger och material som känns igen från Vikens övriga bebyggelse och samtidigt skapa moderna boenden som matchar nutidens behov. Här är gatorna smala, med små gränder mellan husen där barnen kan leka tryggt. Husen är placerade i en variation som gör hela kvarteret levande, och med tegel och träpanel i olika jordnära färger förstärks den genuina och småskaliga atmosfären.

Med både radhusen och lägenheterna som byggs precis bredvid skapas det en naturlig variation av grannar att lära känna och knyta nya band med. Radhusen erbjuder helt nya möjligheter för familjen som vill bo modernt utan att det ställs några krav på renovering, det är bara att flytta rakt in i ett hem som ingen bott i före er. Utöver tre olika husmodeller att välja mellan finns det olika tomtstorlekar, gavelhus med extra fönster och olika väderstreck på altan och trädgård.

Välkommen hem till kvarteret Växthusen och ditt alldeles egna radhus!

Kvarteret Växthusen består av totalt 45 radhus med varierande tomtstorlekar, lägen och bilen parkerar du antingen utanför dörren eller på angiven plats längs med gatan beroende på vilket hus du köper.

Situationsplan över de 45 radhusen