Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Tre designstilar för ditt hem

Nordr bygger bostäder med personlighet som förenklar din vardag och möter dig när du är som mest du. Ditt hem berättar om dig och ger en inblick i livet som utspelar sig där. Och alla vi människor är olika. Därför har du tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Antalet tre är inte valt av en slump, utan gör att vi kan vara så stringenta och snäva inom varje stil att alla enkelt hittar just sin.

När du köper en bostad med en av stilarna flyttar du in i ett redan från start harmoniserat hem, med en genomtänkt röd tråd genom alla rum som du sedan enkelt bygger på med dina egna möbler och inredning.

Det är som att anlita en inredningsarkitekt för att skapa ett både trivsamt och personligt funktionellt hem, men vi har alltså redan gjort det jobbet för dig. Kostnadsfritt dessutom.

Och för den som vill och behöver anpassa ännu mer finns sedan för varje stil ett tillhörande sortiment för Egna val. Nedan kan du läsa mer om respektive stil. De egna valen presenteras inom kort.

Stil Äng, Fjäll eller Fjord - valet är ditt!

Stil Äng

Stilen Äng är en kombination av varma färger, material och mönster som skapar en lekfull känsla. Här är detaljerna mjukt rundade, som till exempel knoppar i kök och beslag i badrum. Glada kulörer skapar en inredningsmiljö med mycket energi.

Basen tar sin inspiration från den ljusa, varma nordiska sommarnaturen vilket illustreras av skogsgröna luckor i kök och på badrumskommod, bänkskivor i melerad mellangrå samt ljusgrått badrumskakel. Glada, ljusa kulörval med mönstrade tapeter som drar mot art deco-stil ger fint spelrum för ett lekfullt intryck.

Du som gillar färg och kanske lite retro, ofta av olika slag och från både loppis och auktioner, och som genom inredningen vill skapa energi som gör hemmet varmt och glädjande. Stilen Äng lyfter en neutral möbelbas men kommer också till sin fulla rätt med en inredning som är blandad av olika möbler i pigga färger och lekfulla former.

Stil Fjäll

Inredningsstilen Fjäll är en stram stil med svala kulörer och materialval. Fjällvärldens ljusa naturfärger inspirerar och översätts till ljusa trägolv och ljus sten i badrum. Tapeter och väggar har toner och mönster som andas frisk nordisk fjällnatur.

Basen är vit med inslag av trä i de vackra ekgolven och steninspirerade ljusa material i kakel och klinker i badrum. Väggkulörer och tapeter i stilla färgskiftingar med ursprung från den nordiska naturen men även från japansk form och kultur definierar stilen.

För dig som drar mer åt det vita och ljusa, eller till exempel skandinaviska designklassiker från 50-, 60 och 70-talen, är Fjäll ett naturligt stilval. Du inreder gärna med ljusa trämöbler, ljust läder och naturens ljusa färgskala på textilier vilket också förhöjer och framhäver stilens klara, rena känsla.

Stil Fjord

Inredningsstilen Fjord skapar en sober, lyxig bas för ett ombonat hem. Den dova, mustiga färgskalan med naturens lite mörkare material lugnar och ger vibbar av en härlig lounge.

I en mjukt graderad, av den nordiska naturen präglad och dov färgskala skapas fina kontraster ur vilka Fjord tar sin upprinnelse. Inredningsstilen tar dig in en välkomnande lounge av internationell karaktär med djupt mustiga toner som ger en lugn, exklusiv bas.

Grå toner i köksinredning, ekgolv och melerade mörkgrå bänkskivor skapar en lugn och sober atmosfär. Badrummet för tankarna till ett lyxigt spa med kakel och klinker av grå stenkaraktär. Toner från gröna sluttningar, jord, himmel och hav ger en känsla av sober elegans till väggar och tapetval.

Fjord når sin fulla potential när du adderar möbler i mörkt trä och dova textilier. Mässing och mörkt skinn gör sig fint på inredningsdetaljer och lyfter stilen ytterligare ett snäpp.

Egna val - sätt din prägel på bostaden!

Egna val

Egna val gör det möjligt att anpassa ditt hem mer specifikt. Du kanske behöver massor med garderober eller så har du drömt om just den där mönstrade tapeten. Du kanske satsar på att bli landets nästa stjärnkock och behöver lite hetare utrustning för att öva där hemma. För de Egna valen tillkommer en kostnad och här kan du läsa mer om alla de olika anpassningarna som du kan göra i din nya lägenhet.

Läs mer om Egna val

Inredningsväljaren

Vill du botanisera bland material och få en tydlig specifikation av vad som ingår?
Alla detaljer finns här i inredningsväljaren