Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Nära till en ovanligt skön vardag

Tornlyckan blir ett välkommet tillskott för dig som vill bo i Höganäs men längtar efter en enklare och bekvämare vardag. Det mesta är nära, med matbutik, apotek, busshållplats, skola och förskola i området. Alléhusen kommer ha ett fantastiskt läge intill Framtidsplatsen, en ny mötesplats där flera gator och stråk sammanstrålar. Bara en liten bit bort anläggs Drömparken, med luftig grönska och plats för både ett parti kubb och en skön fikastund. Med kommunens vision om att ta tillvara höganässjälen, överföra stadens karaktär och struktur till de nya kvarteren och skapa gaturum till förmån för gående och cyklister är vi på Nordr övertygade om att Tornlyckan kommer att bli ett område att trivas i.

Situationsplan över Tornlyckan

Med havet några minuter bort och naturen utanför dörren är detta en perfekt plats för dig som gillar att vistas utomhus. Gillar du att spela golf har du hittat helt rätt, med Höganäs egen 9-hålsbana bara några minuter hemifrån. Tränar du hellre inomhus finns både Friskis&Svettis och Nordic Wellness nära till hands. Gillar du att bowla, simma och kanske ta en bastu efteråt finns allt samlat på sportcentrat.

När du vill träffa vänner är Höganäs den lilla staden med det stora utbudet. På Garage träffar du garanterat både gamla och nya vänner, och på sommaren sprudlar det av aktiviteter nere i hamnen, där både Hamnkrogen och Bryggan alltid är säkra kort när du vill äta en god bit mat tillsammans. När hösten nalkar kan ni istället dra er upp från hamnen och in på Hotellets fredags-aw eller på Kvarnens quiz-kvällar. Som sagt, för att vara en liten stad är utbudet rikt och det är lätt att förstå att många väljer att stanna kvar i Höganäs. Livet är tryggt och behagligt, och enkelt att fylla med både skön avkoppling och dagar av naturupplevelser, träning, mat och kultur. En dröm för dig som vill bo bekvämt där livet händer, helt enkelt.

Titta in i den virtuella miljön

Höganäs kommun arbetar för att visualisera och bygga upp framtida Tornlyckan. På deras sida kan du ta en rundtur i den nya stadsdelen med hjälp av VR. Här hittar du även all aktuell information och fler bilder.

Läs mer här