Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hem att trivas i

Alléhusen består av två femvåningshus med vardera 24 lägenheter som alla är utformade för att erbjuda dig maximal funktion och bekvämlighet, med smarta lösningar för varje kvadratmeter och gott om förvaring. Det ska vara enkelt att ha det trivsamt hemma, oavsett vilka intressen som fyller vardagen. Vår ambition är ett hem utan krav, där du får tid över att njuta ännu mer av livet i Höganäs.

Alléhusen erbjuder lägenheter från ett till fyra rum och kök. De större lägenheterna har en avskild del där du har master bedroom, eget badrum och rymlig klädkammare, vilket ger en lite mer privat känsla. De sociala delarna ligger ut mot en gavel vilket ger härligt ljusinsläpp från två håll. Om du vill kan du välja bort ett sovrum och istället få ett ännu större vardagsrum. Våra mindre lägenheter är välplanerade, men ändå rymliga för alla livets delar. Kaffet på eftermiddagen eller glaset rosé en varm sommardag dricker du med fördel på din alldeles egna balkong.

Nedan presenteras exempel på några olika planlösningar. Alla lägenheter som är till salu finns i bostadsväljaren.

Ettor om 40 kvm

I Alléhusen finns endast två ettor, men de är naggande goda. Eller vad sägs om väldisponerade och smart använda kvadratmetrar i antingen ljust och lugnt söder- eller västerläge, ett rymligt kök där du får plats med ett rejält matbord, bra förvaring, förråd i lägenheten och helkaklat badrum med fina material samt separat tvättmaskin och torktumlare. Var sak har sin plats här och ljuset hittar lätt in genom många fönster. Ja, man får plats med väldigt mycket på få kvadrat om man bara tänker till. Välplanerat, ljust och mysigt!

Tvåor om 53-64 kvm

Välkommen in! Så säger den stora hallen i husets alla tvåor. Gott om svängrum och plats för all du behöver hänga av dig när du kommer hem. De här hörnlägenheterna är riktigt smart planerade och inte en tum av din boyta går till spillo. Oavsett storlek på tvåa har du antingen klädkammare eller förråd till alla dina prylars förfogande. I de två större storlekarna får kocken arbeta mer ostört i arbetskökets egen vinklade men ljusa vrå. Och precis runt hörnet väntar middagsbordet på sin mat – eller kanske det blir soffhäng med snacks. Här går du även ut på balkongen eller uteplatsen för härlig sol på näsan. Ljusa sovrum med två eller tre fönster och i den större tvåan med tillhörande dressing room för kläder och förvaring. Sköna morgnar väntar dig i det helkaklade badrummet med god standard. Här sköter du också smidigt all tvätt med separat tvättmaskin och torktumlare.

2 rum och kök - i stilen Fjäll

Treor om 73-76 kvm

Med fina utblickar och skönt ljusflöde från två håll bor du i dina tre rum och kök med två sovrum på lagom avstånd från varandra. Master bedrooms placering känns privat och har dessutom egen stor klädkammare. Det här är ett öppet och väldigt luftigt hem där det naturliga flödet gör möbleringen självklar och enkel. För den som behöver plats för ett litet hemmakontor, utan att behöva ta ett helt rum i anspråk för en liten laptop och kanske en skärm, har hallen en perfekt hörna för det. Hallen är rymlig och här har du bra avhängning för alla ytterkläder och skor. Vardagsrum och kök är ett och samma rum med stora ytor för både matlagning och sällskapsstunder. Några steg till och du är ute på balkongen med morgonkaffet. Köket är förstås fullt och modernt utrustat, bland annat med hel kyl/frys som lätt sväljer en stor veckohandling. Ett rymligt helkaklat badrum med fin standard där du även sköter all tvätt med separat tvättmaskin och torktumlare.

Treor om 80-85 kvm

I de här riktigt stora treorna finns många fina möjligheter för olika familjestorlekar. Båda dessa treor har lyxigt mycket förvaringsutrymmen med både klädkammare och förråd. Gillar du att sortera upp och gömma alla dina prylar så väljer du till ytterligare ett förråd i 85-kvadratarens rymliga hall. Samma yta kan du istället välja att göra till ditt hemmakontor – eller varför inte en avskild läshörna? Hallen är ovanpå allt detta stor nog för både bra avhängning och ännu lite mer praktisk förvaring.

Gavelläget betyder en massa ljus och fina siktlinjer genom hela hemmet. Ett hem som dessutom är begåvat med ett härligt flöde och självklara placeringar för dina olika möbler. Ett stort kök som är öppet ut mot vardagsrummet tillåter stora middagar såväl som mingelpartyn, vilka även kan svälla ut på balkongen eller uteplatsen. Och oroa dig inte för att köket visar upp allt förberedande stök för gästerna – nej, här finns bra ytor och utrymmen för ett smidigt och effektivt kockjobb. Fullt utrustat förstås med bland annat hel kyl/frys. Efter festen är det skönt att dra sig undan till ett mer privat läge i master bedroom och hänga av sig kläder i egen klädkammare. Från köket går du direkt ut på balkongen eller uteplatsen.

3 rum och kök - i stilen Äng

Fyror om 101-103 kvm - endast fyra stycken

Söker du ett hem som ska fungera för ditt liv såväl som tonåringarnas ska du kika närmare på våra fyror á 101-103 kvm. Öppet kök och vardagsrum med utgång till balkongen blir navet, och gavelläget tillför en massa ljus och luftig känsla som lockar till att hänga på de gemensamma ytorna. I köket jobbar kock och kallskänka smidigt sida vid sida med fina arbetsytor och bra utrustning, bland annat hel kyl/frys. I en av lägenheterna finns dessutom ett förråd intill köket som kan användas som skafferi! Önskas ett minibibliotek med läshörna, arbetsrum, yogahörna eller plats för pianot finns det utrymme i hallen eller varför inte i ett av sovrummen. Självklart finns det gäst-wc, stort badrum och bra tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsväljaren

Få en överblick och välj läge i huset för ditt nya hem. Här i verktyget finns också en solstudie så du kan välja rätt balkong efter när du kan njuta som mest av solens värme.