Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Drömmen om när familjelivet faller på plats

Att bo och leva i ett nybyggt hus med naturen inpå knuten, skolan 115 små steg från hemmet och där bussen in till stan bara tar 11 min - det är drömmen det! I Öjersjö Källa har både du och barnen vännerna i huset bredvid, badsjön på badrocksavstånd och service/handel alldeles i närheten. Det är just allt det där som gör att livspusslet blir så mycket enklare att lägga.

Närhet på många sätt

Öjersjö är ett område att växa och känna sig hemma i. Här bor du med naturen som en del av din vardag och med stadslivet på behändigt avstånd. Närheten till allt förenklar vardagslogistiken betydligt och lämnar utrymme för både ett bekvämt familjeliv och en aktiv livsstil.

Aktivt liv - det är grejen i Öjersjö

Du har nära till skog och kuperade omgivningar med vandringsleder, motionsspår, sjöar och flera idrottsföreningar. Du har möjlighet att fiska, hyra kajak, köra mountainbike, åka skridskor och spela golf eller fotboll. I samhället finns flera skolor, förskolor, BVC, distriktsköterska, servicebutik och blomsteraffär.

Småskalig bebyggelse med ombonad karaktär

Vi är nu framme vid vår tredje och sista etapp i Hossaberget. Resultatet är en småskalig bebyggelse med blandade bostadstyper. En smakfull och tidlös arkitektur förenad med fin natur har varit den gemensamma riktlinjen och områdets karaktär är ombonad och sällskaplig.

Radhus eller parhus?

Öjersjö Källa är en bostadsrättsförening som är uppdelad på två husområden. På ena sidan ligger radhusen med en mysig gårdsmiljö mellan de två längorna vilket skapar ett trevligt lekvänligt område. Här finner du bersån med grönytor, sandlåda och bänkar – allt fint inramat av kullersten. I väster ligger parhusen samlade i ett trivsamt kvarter med altaner i olika väderstreck, så här hittar du enkelt ditt drömläge.

Flexibla hus för flexibla liv

Gemensamt för många av husen är de privata gårdsformade baksidorna, som gjorda för sommarens grillkvällar! Lekplatsen i ena änden av området blir också den en naturlig träffpunkt för hela det natursköna bostadsområdet. Här får barnen en trygg uppväxtmiljö med gott om lekkamrater och nära till skolan. Husens olika storlekar och flexibilitet i antal sovrum bjuder in en blandning av familjestorlekar och bakgrunder. Här kan du bo kvar i livets olika skeden.

SÄLJBROSCHYR


Bläddra eller ladda ner den här

Öjersjö Källa