Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Kärnvedsgatan 1

Status: Reserverat Pris: 11.250.000 kr Tomt: 879 kvm Tillträde: Sommar/höst 2022

Friliggande villa om 206 kvm med kök och vardagsrum i stort öppet samband på entréplan. Generösa sällskapsytor med naturlig samling kring köksön till vilken det finns flera tillval som spishäll med nedfälld fläkt, utslagsho och vinkyl. Stort fönsterparti och en av två utgångar mot den privata altanen med litet takparti, perfekt som skydd mot regniga dagar. Möjliga planlösningsalternativ på entréplan är skafferi och studio/arbetsrum/klädkammare eller ett sovrum. Se Bofaktablad.

Från vardagsrummet har du ytterligare ett stort fönsterparti med utgång till altanen i härligt söderläge och med utsikt över golfbanan. Möjlighet att välja till braskamin. På entréplan finns även WC med dusch, praktiskt förråd under trappan, separat tvättstuga med groventré ut mot carport eller garage som tillval. Se Bofaktablad.

På övre plan finns ett ljust allrum med utgång till takterrass, två sovrum samt WC med dusch. Separat master bedroom med generösa ytor, här finns både klädkammare och eget badrum. Möjlighet finns att välja till dubbla duschar samt ytterligare ett sovrum och klädkammare som planlösningsalternativ och tillval, se Bofaktablad.

Villa Bok har alltså en grundplanlösning och sedan finns några alternativ och tillval att välja till för en extra kostnad. I grundutförandet ingår en noga utvald inredning och vitvaror, carport och oisolerat förråd samt trädäck på altan, utrullad gräsmatta, planterad häck på framsida och båda långsidorna. Ladda ner Bofaktablad för alla planskisser, alternativ och tillval. För inredningsval och priser se under Inredning och Tillval här nedanför.

Besök huset i VR-modell

Välkommen in i Villa Bok! Här kan du se dig omkring i huset och få en fin känsla för utsikt och planlösning. I huset kan du besöka nästan alla rum förutom klädkammare och vissa badrum. I vårt virtuella hus ser du grundplanlösningen och vi har tagit med en del tillval såsom vinkyl, braskamin, dubbla duschar.

Till visningen

Inredning och tillval

När du köpt ett hus, är det dags att titta närmare på inredningen i villan. Vi har valt ut en hög nivå på material och utformning men här finns också möjlighet att för en extra kostnad göra egna val som kanske tilltalar dig mer. Du kan dessutom byta ut vissa produkter på offert enligt listförslag.

Läs mer om inredning och tillval med prislista

Så här köper du en Villa Bok

Så här går ett köp till:

 • Köpekontrakt och handpenning
  När du har fått ett erbjudande om att köpa ett hus är nästa steg att skriva avtal för ditt nya hus. Det är uppdelat i ett köpekontrakt för tomten och entreprenadkontrakt för huset. Du betalar en handpenning.
 • Byggstartsbeslut
  Vi kommer löpande hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet och meddelar dig när byggstartsbeslut är fattat och byggnationen därmed kan påbörjas.
 • Dina inredningsval
  Du kan själv påverka material och färger för att förverkliga just din bostadsdröm. Du kan både göra kostnadsfria val och tillval enligt en prislista, som tillägg till din beställning av huset.
 • Tillträde av tomten
  Vid tillträde av tomten får du ett köpebrev som bevisar att du är ägare till tomten. Detta skrivs in i lantmäteriets register när du eller din bank ansöker om lagfart.
 • Besiktning
  En opartisk besiktningsman går igenom bostaden och kontrollerar att arbetet är utfört enligt entreprenadkontrakt, gällande byggregler och på ett fackmannamässigt sätt. Besiktningsmannen ser också över att alla kontroller är gjorda och att alla dina inredningsval är på plats. Du inbjuds självklart att vara med på besiktningen.
 • När du flyttar in
  När du visat upp kvitto på slutbetalning får du dina nycklar. Vi går noggrant igenom din nya bostad. Då överlämnas också alla dokument som du behöver om bostaden.
 • Trygg efter inflyttningen
  När du flyttat in kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dig oavsett vilken fundering du har om din bostad. Vårt kundcenter nås enkelt på telefon eller mail.
 • Utvärdering
  Vi vill att du ska trivas i din nya bostad och dialogen med dig är en viktig del av vårt arbete. Därför hoppas vi att du har tid att svara på några frågor efter att du flyttat in. Här har du också möjlighet att ge din personliga feedback till oss.

Snabbfakta Villa Bok

Upplåtelseform: Äganderätt villa
Adress: Kärnvedsgatan 1 - 3 - 5 - 7 - 9 - 11, 431 51 Mölndal
Byggherre: Hills Villastad KB
Arkitekt: Emma Anderberg och Dagmara Fajkis-Lau SWECO Architechs
Totalentreprenör: Veidekke Entreprenad AB
Antal bostäder: 6 st
Beräknad inflyttning: Sommar/höst 2022
Mäklare: Bjurfors
Bostadsfakta: Bostadsfakta Villa Bok
Priser: Finns under respektive hus
Inredning: Se separat del här på hemsidan
Betalningsplan: Ladda ner PDF Betalningsplan under Dokument här nedanför
Driftskostnad: Ladda ner PDF Driftskostnad under Dokument här nedanför
Parkering:
Varje hus har en egen uppfart med plats för två bilar, varav en carport. Gästparkering finns på en gemensam parkeringsyta centralt i området.
Förråd:
Varje hus har ett kallförråd som byggs ihop med carporten.
Altan:
Alla hus har en altan i fint läge. Trallgolv i tryckimpregnerat trä.
Terrass:
Glasräcke samt trallgolv i tryckimpregnerat trä.
Källsortering:
Hushållets källsortering sker i flerfackskärl. Kärlen placeras vid en träskärm i anslutning till infarten/gatan.
Värme och ventilation:
Husen värms upp med en frånluftsvärmepump för respektive hus. Värmen distribueras som vattenburen golvvärme på entréplan och på övervåning.
Frånluftsventilation med värmeåtervinning. Tilluft via don i yttervägg.
Samfällighetsavgift:
Varje hus betalar en samfällighetsavgift för att underhålla till exempel gemensam gata, grönyta och lekplats.

Tillbaka till huvudsidan

Klicka
Ta mig tillbaka