Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Inredning i Villa Bok

När du bestämt dig för vilket hus du vill bo i, är det dags att titta närmare på inredningen i villan. Vi har noga valt ut material och utformning men här finns också möjlighet att för en extra kostnad göra egna val som kanske tilltalar dig mer.

Så är det äntligen dags att på riktigt börja ge dina inredningstankar liv och få konkreta material och färger att förhålla dig till i den fortsatta planeringen av ditt nya hem. Det är en rolig planering du har framför dig. Ett av våra råd är att dina val ska hålla över tid. Du ska kunna byta möbler och stilar i framtiden utan att behöva förändra grunden i din bostad. Tänk noga igenom hur du vill ha ditt nya hem så att det anpassas till bostadens karaktär.

I grundutförandet, som kallas "Vårt val", erbjuder vi ett genomtänkt och enhetligt designat hem med ett bestämt urval av kulörer, vitvaror och material. Vårt Val håller en genomgående hög kvalitet och harmonisk stil genom hela huset. Vi har tagit fasta på exteriörens mustiga toner och naturliga material. Mörkt grå kulörer i kombination med vitt som skapar en fin röd tråd genom hela huset. Om du har egna preferenser för att du ska trivas lite extra bra i din nya bostad har du möjlighet till personliga inredningsval. Du kanske vill ha andra vitvaror, köksluckor i annan kulör, bänkskiva i trä eller ett annat kakel i badrummet? Inredningsvalen kommer du att beställa tillsammans med inredningsansvarig på Makajo under sommaren/hösten 2021.

Inredning och tillval – visningsbostad

Se alla material och priser
Till inredningsportalen

Vill du veta mer om vårt val per rum eller få en uppfattning om vilka typer av egna val du kan göra - välj ett rum!

Fördjupa dig per rum

 • Kök - vårt och ditt val

  Villa Bok har ett rymligt vinkelkök med bra arbetsytor och mycket förvaring. Modernt, fräscht och med plats för allt som kocken behöver för att matlagningen ska bli riktigt inspirerande.

  Läs mer
 • Badrum - vårt och ditt val

  God morgon och god kväll. Det är oftast här din dag börjar och slutar. I Villa Bok har du hela tre badrum, så chanserna är stora att verkligen få vara ifred långa härliga stunder.

  Läs mer
 • Övriga delar av inredningen

  I Villa Bok finns fler möjligheter att påverka både inredning och planlösning. Du kan också välja garage istället för carport. Kika mer på lösningar för hall, golv, väggar, förvaring, tvättstuga och övriga detaljer.

  Läs mer

DETTA GÄLLER NÄR DU KÖPT EN BOSTAD OCH SKA GÖRA DINA INREDNINGSVAL

Vårt val och tillval
Vårt Val är den inredning och de ytskikt (allt som sitter på väggarna eller ligger på golv som t.ex. skåp, kakel, parkett och klinker etc.) som ingår i köpet av huset. Tanken med Vårt Val är att materialen ska vara lättskötta, hållbara och designen tidlös. Tillval är att välja en annan produkt eller färgsättning än den som ingår, till en merkostnad. Görs inga aktiva val av dig byggs villan med Vårt Val.

Inredningsavtal
Du kommer att få en länk och inloggningsuppgifter e-postad till dig inför inredningsträffen. Via länken gör du alla dina inredningsval. När samtliga inredningsval är registrerade sammanställs dina val och du signerar Tillvalsavtalet digitalt (vid behov postar vi det till dig). Avtalet utgör grund för beställningen och det är viktigt att du noggrant kontrollerar att ingenting saknas eller är felaktigt. Avtalet är bindande och upprättas mellan dig som köpare och Nordr Sverige AB. Detta innebär att du är bunden till ditt inredningsavtal oavsett om bostadsaffären fullföljs eller inte.

Stopptider
Inredningsval måste ske inom de tidsramar (stopptider) som anges. Detta är viktigt för att valen ska hinna hanteras och färdigställas tillsammans med huset. Stopptiden anger det datum när samtliga val ska vara klara. Om du inte vill göra några val utan vill behålla Vårt Val bekräftar du detta med ett avstående från tillval. Passeras stopptiden inreds ditt hus enligt Vårt Val. I det fall köpet sker under pågående produktion kan valmöjligheterna vara passerade eller mycket begränsade.

Vitvaror
Leverantör av vitvaror är Siemens. Avtalet med vitvaruleverantören slår fast att de ska leverera den senaste modellen i serien om serien uppdateras, alternativt leverera en likvärdig produkt om serien utgår under tiden för produktionen. Detta kan innebära att en artikelbeteckning förändras. Avtalet medger även att artikelförändringar eller produktbyten inte aviseras såvida inte funktion eller design synnerligen förändras. Vid byte av produkt värderas i första hand funktion. Avisering sker enbart om en produkt utgår och inte ersätts av en likvärdig.

Betalning av tillval
Om tilläggskostnaden understiger 10 000 kr faktureras den i sin helhet mot faktura som skickas ca 30 dagar efter stopptidens utgång. Vid tilläggskostnad över 10 000 kr faktureras 25% av tilläggskostnaden, dock minst 10 000 kr, som handpenning inom 30 dagar från godkänd beställning. Resterande del erläggs senast 7 dagar före tillträde.

Övrigt
Vi åtar oss inte att installera produkter inköpta och/eller levererade av dig. Nordr Sverige AB reserverar sig för att vissa varor kan utgå ur sortimentet och ersätts då med likvärdig produkt. Överblivet material tillfaller Nordr.

Tillbaka till huvudsidan

Klicka
Ta mig tillbaka