Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Magiska möjligheter i Hills

Det är inte bara Villa Boks utsikt mot golfbanan som är varierande och magisk. Även villans planlösningar är möjliga att variera till det som blir magiskt för just dig och din familj. Kika här nedan på vilka alternativ och tillvalsmöjligheter du har i Villa Bok!

Var och en av de sex villorna har en grundritning men även några alternativa planlösningar samt tillval för att du ska kunna anpassa huset efter just din familj. Här kan du ha tre eller fem sovrum, du kan välja till ett skafferi och kanske har du behov av ett arbetsrum eller klädkammare. I köksön finns plats för vinkyl för den som så önskar. Istället för carporten kan du välja att göra ett garage och i badrummet på övre våningen kan du välja till en dubbeldusch. Och vad gäller inredningen i huset har vi noga tagit fram en passande grundkollektion men det finns förstås en hel del tillval att göra, både enligt listförslag men även vissa produktbyten på offert. Mer om det kommer lite senare. Alla tillval och alternativ kostar extra. Prislista erhålles i samband med säljstart.

Entréplan

Entréplanet är öppet och ljuset flödar in från alla håll. Hall med skjutdörrsparti ger plats för ytterkläder och skor. Härlig matplats precis innanför. Här finns dock flera alternativ; praktisk skafferi och klädkammare/studio/arbetsrum eller ett helt sovrum. Vidare in i köket där köksön blir en central plats. Här kan du välja till spis med infälld fläkt, utslagsho och vinkyl. Stora, fina arbetsytor och härligt ljus från flera fönster. Hel kyl och frys ger gott om plats för veckohandlingen. Ytterligare en rymlig matplats med utgång till altan med liten del under tak. Gäst-wc med dusch samt en rymlig tvättstuga med utgång mot carport. Vardagsrum i mysig vinkel och braskamin som tillval. Stort härligt fönsterparti mot den trälagda altanen och med siktet vidare ut mot gräsmattan och golfbanan. Bilden här intill visar en alternativ planlösning med skafferi och studio.

Övre plan

En trappa upp hittar du ett mysigt allrum omgivet av två bra sovrum, två badrum varav det ena med möjlighet att välja dubbla duschar, en solig takterrass och ett härligt stort master bedroom med klädkammare. Alternativt gör du ytterligare ett sovrum här uppe eller en klädkammare på andra sidan av master bedroom, se skiss. Från master bedroom njuter du av utsikten och ljuset från det stora fönsterpartiet ut mot golfbanan. Här finns också ytterligare en utgång till takterrassen i västerläge.

Vill du bo här?

Anmäl intresse för all förhandsinformation och förtur vid VIP-säljstarten
Anmäl intresse

Tillbaka till projektsidan för Villa Bok